Gå til innhold
Mecka

Erfaringer med omsorgsfraskrivelse i tingretten anyone??

Anbefalte innlegg

Mecka

Kort fortalt ønsker 13 åringen kun å bo hos meg, ikke ha noe samvær med far. Far har kjørt 4 barnevern saker mot meg. Alle henlagt. Tiltaksplan med familieveileder som pr i dag fortsetter. Barnevernet trekker seg nå ut da de ikke kan få gjort mere. Far ønsker ikke å ha noe med meg å gjøre og heller ikke samarbeide. Dette har han sagt både på Bupa og til barnevernet. Jeg er sinnsykt sliten etter snart 2 års kamp. Vært gjennom en omfattende ryggoperasjon i år. 13 åringen sklir nå ut av skolen, hun skulker hver dag de siste 2 ukene, hun går på privat skole og far nekter å betale og jeg har ikke råd lenger da jeg går på AAP. Jeg føler meg både rådvill og maktesløs. Jeg har bedt på mine knær om hjelp til avlastning, men eneste forslaget er å be om hjelp fra familievernkontoret og ta det til tingretten og be om fosterhjem. 

Er det noen som har noe gode råd? Tips til hjelp? Erfaringer? 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Hvorfor går hun på privatskole? Og hvordan forstås skulkingen hennes? Har hun lærevansker eller atferdsvansker? Jeg synes det er rart at barnevernet velger å trekke seg ut i en periode hvor ungdommen skulker og hvor dere som foreldre ikke får til å samarbeide. 

Ungdom med atferdsvansker har i Oslo flere gode spesialskoletilbud. 

Anonymkode: de03d...f48

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her