Jump to content
Sign in to follow this  
Vitalia.

Liten kul nedentil

Recommended Posts

Vitalia.

Hei!

I rundt 5 mnd. har jeg hatt en liten avgrenset kul på v. ytre kjønnsleppe ca. 3 cm ovenfor uretra, kulen har vært en 2 mm i diameter og hudfarget. Ingen plager utenom at det er kosmetisk skjemmende. Var til gyn. undersøkelse i november og gynekologen fortalte det var en liten ufarlig "fettkul" og at ingenting måtte gjøres. Allikevel har jeg egentlig ønsket å få den vekk. For 6 dager siden opplevde jeg første gang smerter fra den og så at den var blitt ganske hoven med noe puss som kom ut. Klarte ikke la vær å plukke da det virket nesten som en poppe klar kvise. Fikk tømt noe innhold ut. I 3 dager etter var jeg temmelig hoven på kjønnsleppen og kulen, og det virket fortsatt som det var litt puss igjen. Hevelsen har minket, men siden i går har kulen vært rød og smertefull.

Så jeg lurer på om gynekologen hadde rett i hva det egentlig var? Kan jeg smøre litt Bacimycin salve i området et par dager? Det er jo langt unna kjeden og leste et sted at dette kunne brukes.

Takk på forhånd!

Hilsen Kvinne 23.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Det lyder som betennelse i en fettkul eller en hårsekk, men vanskelig å bestemme ut fra beskrivelse, men det er ikke så viktig hvorfra det kommer. Nå har den åpnet seg og tømt det meste. Hvis den fortsatt er hoven og øm, er det mulig at legen med et lite snitt må åpne den litt her for at all puss kan komme ut. Det går greit å bruke Bacimycin. Vennlig hilsen Mette

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×