Gå til innhold
AnonymBruker

Gjør en overdose av medikamenter alltid vondt?

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg leste nylig en bok der forfatteren skrev om to av sine selvmordsforsøk, det første tok hun så mange seroquel hun klarte og det andre litium. Hun beskrev at hun våknet til grusomme smerter. Det jeg da lurer på er om en overdose alltid gjør vondt? 

Jeg har et selvmordsforsøk bak meg der jeg tok så mange sobril og imovane jeg hadde, før jeg mistet bevisstheten kan jeg ikke huske å ha kjent at det gjorde vondt, den første tiden etter at jeg våknet fra overdosen husker jeg ingenting av, så jeg vet ikke hvor vondt det eventuelt gjorde. Kommer det an på hvor lang tid det går kanskje? Noen som vet?

 

Anonymkode: 42760...069

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

franklyscarlet

Jeg hadde heller ingen smerter da jeg tok overdose. Var bare bevissthet, respirasjon og hjerteslag som ble forstyrret.

Svaret på spørsmålet er nok «nei». Det kommer an på hvilke stoffer man tar overdose av.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
FjellOgDalar

Ikke nødvendigvis overdosen i seg selv, men det kan gi smertefulle konsekvenser. Selv tok jeg noe der tanken var å miste bevisstheten osv. Noe jeg også gjorde, men det involverte å gjøre dumme ting jeg ikke husker før jeg svimte av. Beina kom i klem, jeg fikk akutt nyresvikt både pga. selve medikamentetene og nedbryting av muskler (rabdomyolyse). I tillegg ble den fysiske skaden permanent og smertefull. Lå en god stund på sykehus før nyresvikten ble reversert med dialysebehandlinger - som i seg selv er hardt for kroppen. De visste ikke om de ville klare å reversere det. Jeg hadde faktisk flaks. Men skadene i beina blir jeg aldri kvitt. 

Så do not do it! Jeg vil vel anta at hvor fæl en overdose føles er helt avhengig av hva man tar - noe jeg absolutt ikke ser noen grunn til å gå nærmere inn på.

Endret av FjellOgDalar

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
stjernestøv

Min bror tok mange overdoser og ble pumpet da,men en gang havnet han i koma. Lå i respirator,det så ikke noe særlig godt ut. De sa han ble veldig tørr i munnen av det, og oksygenet var så dårlig at han måtte flytte til et annet sykehus. Når han endelig våknet var han psykotisk og ble lagt inn på psykiatrisk,men han snakket jo om døde folk han hadde møtt så jeg trodde på han. Men da han skulle gå på vannet måtte jeg jo tvile. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
lillegutt_80

Uten at jeg vet det ut fra personlig erfaring vil jeg anta at det gjør litt vondt ja. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her