Jump to content
Viktoria Ness

Smerter i finger

Recommended Posts

Viktoria Ness

Hei! Støvsugeren satt fast slik at jeg måtte dra i den for å få den frem og inn på kjøkkenet, i d jeg gjorde dette i full fart med mye kraft slo jeg lille fingeren hardt inn i dørkanten. D gjorde så klart ufattelig vondt, og hadde mye vondt i mange dager etterpå. Dette er snart 2 uker siden nå, og jeg har hatt en ukes tid uten smerter eller lignende. 
helt frem til igår kveld, da merket jeg at fingeren plutselig begynte å verke og dunke kraftig, hjalp ikke med smertestillende heller. Idag har jeg vært hos lege og sykehus. Legen sa først at d så veldig ut som at den var ute av ledd, så jeg ble sendt for å ta røntgen. Røntgen viste ingen tegn på brudd eller noe sånt. Men den var fortsatt vond. 
verkingen kommer og går. 
ortoped ga meg en sort teip aktig greie (2stk) for å binde lillefingeren fast til ringfingeren. Han hadde ikke noe forklaring på hva d var, men jeg skulle prøve dette i en uke, og gi beskjed hvis smertene fortsatt var der. 
 

jeg bare lurer på om noen kan ha meg tips elr råd? Hva d evt kan være som har skjedd uten at d er et brudd? Når jeg slapper av i fingrene på bordet eller i fanget så bøyer den seg og står litt oppover, også rister den noe voldsomt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...