Gå til innhold

Hva tenker du når du ser dette klippet? (USA "politikk" relatert) (Tro på kvinner alltid uansett hva?) (Fake news CNN -> som norske medier anser som Ekte News, og dermed bidrar til å spre fake news til nordmenn angående USA)


AnonymBruker

Skal en ALLTID tro på kvinner i ord mot ord situasjoner?  

3 stemmer

  1. 1. Er det alltid kvinner som sier sannheten når det er ord mot ord?

    • Ja, kvinner er alltid ofre og snakker alltid sant
      0
    • Nei, det hender at selv kvinner lyver for å profitere på det
      3
    • Vanskelig å si
      0


Anbefalte innlegg

fra 58 sekunder inn: 

CNN: Sa du dette Sanders?

Sanders: Nei

CNN: Hva tenkte du når Sanders sa dette, Warren?

 

Bonus Kommentar/debatt:

Hvorfor later Norske medier som om dette ikke åpenbart var et planlagt stunt, mot slutten av debatten prøve hun til og med å "ta" Sanders ved å nekte å ta han i hånden og beskylde han for å kalle henne en løgner foran nasjonal TV, mens mikrofonen var "av" for hovedseerene, for å forsøke lure ut et svar som kunne stille Bernie i dårlig lys, mens CNN selvfølgelig hadde mikrofonene gående på opptak fortsatt for å forsøke å "ta han" og spre opptaket. Tydelig koordinert stunt av Warren/CNN, "Colluding", akkurat som CNN gjorde med Clinton mot Sanders forrige gang også, har ikke norske medier fått med seg hva som skjedde forrige valg med Bernie sanders ? Skal de virkelig late som ingenting ?

Norske medier lanserte gjerne konspirasjonsteorier om Trump/Russia "collusion", i 2 år leste jeg om dette, Russerne har pornotape av Trump med horer i russland blablablabla og bruker det for å utpresse han, men DNC/CNN som IGJEN, for andre valg på rad, forsøker å faktisk rigge valget i "sin" favør mot folkets vilje, er det helt stille om, norske medier tar Warren sin "side". Hvorfor ? Er det fordi hun er kvinne? Er det fordi de liker hennes politikk best? Hvorfor ikke bare holde seg til fakta ? Er norske medier idioter, eller skjulte agendaer?

https://www.nrk.no/urix/russland-kan-ha-kompromitterende-informasjon-om-donald-trump-1.13315989

Det er 2020, avisene kan ikke fortsette å trolle slik, det er ikke lenger mulig å ikke bli avslørt, dere mister all kredibilitet, og hvem vil fylle tomrommet? Tror ikke det ender bra... Skjerpings !

Kjør debatt ? :P 

Anonymkode: 4bfee...84e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gargamel

Husk at hun "eier sin egen historie" så det spiller ingen rolle hva som objektivt sett skjedde... Nei, seriøst så tror jeg på at Bernie kan ha sagt noe i den retning, men vil ikke klandre ham for det. Han beskrev nok i så fall hvordan han trodde verden var, og ikke hvordan den burde være. Det har tross alt vært en vanlig oppfatning at man måtte være hvit, protestantisk mann for å bli president i USA. Obama slo hull på den myten.

Demokratene er veldig opptatt av å rive hverandre i filler. Jeg tror Trump vil vinne lett hvis ikke de tar seg sammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...