Jump to content
Sign in to follow this  
Susann

Knusningsbrudd i begge albuer (Terrible triad) og livet etterpå

Recommended Posts

Susann

Hei!

Jeg pådro meg bilateral terrible triad (albuelukasjon med omfattende frakturer), for ca 4 år siden. Da jeg vet at dette er en sjelden og komplisert skade, søker jeg etter andre som har opplevd det, eller "fagfolk" som har kunnskap utover Google.

Jeg fikk semiprotese i venstre arm (er venstrehendt) og plater og skruer i høyre arm. Jeg sliter fortsatt veldig med nerveskader og stivhet i venstre. Oversiden på underarmen er helt "død" og denne følelsesløsheten har spredd seg ned til håndflaten. Armen er iskald (uavhengig av kaldt eller varmt vær, og det virker som om jeg har mistet mye av blodsirkulasjonen fra albuen og nedover. Jeg bruker varmebehandling i form av varmehanske og microvarmet rispute. Jeg har hatt lang opptrening med blant annet strikk og mye tøying, og føler at jeg har fulgt "regelboka". Likevel har jeg mye smerter i armene og håndleddene, og bruker Paracet- Ibux kombinasjon, Sarotex og Neurontin.

Har prøvd akupunktur med strøm, uten virkning. Vært gjennom pusteteknikk og muskelavspenning, tai chi og yoga. Er ganske desperat da jeg fortsatt ikke kan bruke armene til statiske oppgaver (bruke tastatur på PC). Finmotorikken i venstre hånd er svært dårlig. Noen i samme situasjon? Noen tips?

På forhånd takk. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...