Jump to content
AnonymBruker

Flytende melatonin

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg har i løpet av det siste året tatt seroquel for å sove. Dette har fungert veldig bra for meg, har ikke hatt noen ubehagelige bivirkninger, bortsett fra vektøkning på 10 pluss kg! Og dette er jo ikke bra. Jeg fikk en utrolig apetitt når jeg tok seroquel på minste dose

Men nå som melatonin er reseptfritt har jeg prøvd flytende melatonin. Og det funker utrolig bra.! Tidligere har jeg fått melatonin av lege i tablettform og det hadde null virkning så jeg hadde ikke så store forhåpninger til flytende.  Men for en forskjell. Ville bare dele dette til de som tar seroquel for søvn og anbefale dere å prøve flytende melatonin og se om det fungerer like bra. Melatonin er jo uansett et mye sunnere produkt enn seroquel for søvn.

Anonymkode: 12167...4f4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Adding Noise

Regner med at du fikk foreskrevet Circadin av lege? Da var kanskje anbefalt døgndose 2 mg.? Jeg forsøkte det samme, uten ønsket effekt. Her til lands er behandlere veldig varsomme med dosering, til og med når det gjelder Melatonin. Man skal ikke lenger enn til Sverige før de er MYE mer liberale.

Melatonin er kroppens eget søvnhormon, og fåes nå reseptfritt i Norge. Det er lovlig å importere fra utlandet. I likhet med deg, vil jeg anbefale flytende Melatonin. Effekten kommer raskere og sterkere fordi stoffet ikke tar turen gjennom leveren, men går rett i blodbanen. 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Melatonin og alt annet som ikke er B-preparat er elendig og kan skape flere problemer enn de løser. Forøvrig er nok dosen på melatonin altfor lav.

Anonymkode: 99cbf...0ca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...