Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Bambionice

Et positivt innlegg

Recommended Posts

Guest Bambionice

Jeg har hatt det veldig vondt siste uka. Jeg har vært langt nede og sliten inni meg, mens utad prøver jeg å skjule det. På god vei inn i depresjon. For mye skjer på en gang. 

Jeg vil ikke at noen skal se meg sånn, ikke en gang min mann. Jeg orker ikke noen spørsmål. Tårene vil renne noen ganger, men da tar jeg meg sammen og fokuserer utover for å stoppe det. Og selv om jeg gråter inni meg smiler jeg alltid utenpå. 

Idag fikk jeg høre skikkelige positive ting om meg på jobben. Men da tenkte jeg; «du skulle bare visst hvordan jeg er. Da hadde du ikke sagt dette» - for det er jo det jeg har trodd og sagt til meg selv siste uka. Men jeg skal slutte å si det til meg selv og heller prøve å ta det positive til meg. For jeg trenger det nå.

Det er en vesentlig forskjell i «jeg er ikke lei av deg, men det du gjør». Siden jeg får så mange positive tilbakemeldinger om meg som person på jobb (for det får jeg ofte), må det være noe i det. For der slipper jeg ikke noen inn på meg. Da kan jeg bruke dette til å forsøke å endre den negative adferden overfor de jeg slipper inn på meg. For jeg er visst «likandes» så lenge jeg ikke slipper noen inn på meg. Men jeg må endre meg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...