Jump to content
moamoa

Fortelle voksne barn

Recommended Posts

moamoa

Hei, jeg ble utsatt for overgrep av min egen far i barndommen, er nå 50 år og føler livet er bra :-). Jeg har bearbeidet opplevelsene på både støttesenter og diverse psykologer/gestalter. Jeg har også brutt helt kontakt med min far for flere år siden. Nå er mine barn blitt over 20 år, de har ikke spurt hvorfor morfar ble borte fra livet vårt (det skal sies at han ikke var veldig involvert før jeg brøt med han heller), men jeg er usikker på om jeg bør fortelle dem om mine opplevelser? De fleste i familien har etterhvert fått høre historien, så det er snart bare de igjen som ikke vet noe. Er så redd for hvordan de vil takle det, da jeg har hatt litt dårlig erfaring med andres reaksjoner. Skulle gjerne hørt andres erfaringer her :-).

Hilsen mor til 2

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

XbellaX

Jeg mener absolutt du bør fortelle. Din historie er viktig. Det er også viktig at det ikke blir en "familiehemmelighet" som "alle andre" kjenner til utenom dine barn. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lillemus
4 timer siden, moamoa skrev:

De fleste i familien har etterhvert fått høre historien, så det er snart bare de igjen som ikke vet noe. Er så redd for hvordan de vil takle det, da jeg har hatt litt dårlig erfaring med andres reaksjoner. Skulle gjerne hørt andres erfaringer her :-).

Hilsen mor til 2

Hvis omtrent alle vet det, men ikke dine barn er det vel bare et tidsspørsmål før de får vite noe via andre, da er det bedre at de får vite det fra deg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...