Jump to content
AnonymBruker

Noen som vet om Sukrin egentlig er «sunnere»?

Recommended Posts

AnonymBruker

Det har ikke kalorier og det hever ikke blodsukkeret. Men det stivner jo helt utrolig når det avkjøles da! Lagde saus av det i går, og den blir ganske hard...

Min logikk er at ting blir i kroppen slik det blir når vi ser på det. F.eks, fett trenger varmt vann for å forsvinne. 

Noen som vet om Sukrin EGENTLIG er bedre enn sukker å bruke?

Anonymkode: c2447...bf0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Eva Sofie

Jeg vet ikke, men jeg synes ikke det gir en god smak f.eks. i bakst og velger derfor annet. Smak er tross alt det viktigste når det kommer til mat :) Og jeg har vel også lest et sted at det anbefales uansett ikke å ha mer enn 25% av det søte som sukrin fordi det vil gi en kjølende ettersmak i munnen. Da tenker jeg det heller er bedre å se om en kanskje kan redusere sukkermengden noe i oppskriften uten at det går på bekostning av smak og konsistens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
På 26.9.2020 den 11.26, AnonymBruker skrev:

Det har ikke kalorier og det hever ikke blodsukkeret. Men det stivner jo helt utrolig når det avkjøles da! Lagde saus av det i går, og den blir ganske hard...

Min logikk er at ting blir i kroppen slik det blir når vi ser på det. F.eks, fett trenger varmt vann for å forsvinne. 

Noen som vet om Sukrin EGENTLIG er bedre enn sukker å bruke?

Anonymkode: c2447...bf0

Ja sukrin er sunnere enn natreen. Natreen er ulovlig i mange andre land, blant annet USA. 

Anonymkode: 5fdf1...302

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mari-

Sukrin er helt klart sunnere enn sukker. 

Jeg har alltid vært anti kunstig søtning pga. smaken, men har nylig gått over til lavkarbo kosthold, hvor sukker er skikkelig no-go. Bakte en slags krydderkake med Sukrin i går, og den hadde ingen kunstig smak. Overraskende god. Brukte den lilla sukrin posen, som skal være mest lik vanlig sukker på smak. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
På 26.9.2020 den 11.26, AnonymBruker skrev:

Det har ikke kalorier og det hever ikke blodsukkeret. Men det stivner jo helt utrolig når det avkjøles da! Lagde saus av det i går, og den blir ganske hard...

Min logikk er at ting blir i kroppen slik det blir når vi ser på det. F.eks, fett trenger varmt vann for å forsvinne. 

Noen som vet om Sukrin EGENTLIG er bedre enn sukker å bruke?

Anonymkode: c2447...bf0

ja det er langt sunnere, kan ikke sammenlignes. Jeg bruker mye sukrin Gold i kaffe og til strøssel, men kun tagatesse til baking og karamellisering (som ved karamellpudding) :) 

Anonymkode: 6972d...1fc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...