Gå til innhold

Kuler i hode - 3åring


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Har en 3 åring som vi idag oppdaget hadde 2 kuler i panna.

De er ca 0.5-07 cm breie, ca 0.5 cm høye. Hudfarget, så ikke rødt eller blått. Han sier det ikke er vondt, men viser tegn til at det er ubehagelig når vi tar på de. 

De er harde, spisse, og ikke bevegelige. Har også oppdaget 5 til rundt innenfor hårfestet. (Ikke noe på hals eller nakke)

Ringte legevakta, de ville vi skulle ringe legen imorgen så vi skal gjøre det.

Men er det noen som har vært borti det? 

Anonymkode: b147c...030

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Oppdatering:

-Dro til legen, der kom alle leger og barneleger på huset og sjekket, ingen hadde noe idé om hva det kunne være. Ble henvist til sykehuset neste dag.

- Tok UL av kulene og masse blodprøver. De antok at det var lymfeknuter, og ville se an om de forsvant og vi skulle snakkes etter 2 uker.

-Noen dager senere kom ny kul, en var på vei bort. Kom inn på sykehuset neste dag og tok UL av mage, og røntgen av lungene. Fant ingen hovne lymfekjertler, og alt av organer var fint. Han hadde borreliose i høst, så de tror at det har satt seg der og at medisiner ikke har funket så bra som den skulle. Fikk ny kur som var sterkere.

- På fredag oppdager vi at en kul har blitt større og fått blåmerke. Ringer BHG og spør om han har slått seg. De sier nei, ungen sier det samme. Ringer sykehuset men de kan ikke gjøre noe i helgen og ringer mandag.

- Sykehuset ringer idag. Vi skal inn iløpet av uken for ny UL av kulene og nye blodprøver. Så skal alle diskutere ordentlig om de er helt sikker på om det er lymfeknuter. (Han har gått 12 dager på kur, og har 2 dager igjen.)

Jeg tror ikke det er lymfekjertler, jeg tror nå det er noe som sprekker og det er derfor det blir blåmerke. Men hva aner jeg ikke. Vi har gjentatte ganger bedt om biopsi, de er enige at det er lurt, men ikke helt enda. De vil at det er siste utvei. Skjønner det men det er utrolig frustrerende..

Takk for at du spurte om hvordan det gikk ❤

Anonymkode: b147c...030

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...