Gå til innhold

Behandlingssted på Vestlandet


Gondor

Anbefalte innlegg

Gondor

Jeg var hos psykologen min i dag og han begynte å snakke at jeg kanskje trenger å komme meg bort en stund. Han gav meg en brosjyre om et behandlingsopplegg i regi av We Care Omsorg. De tar i mot pasienter med psykisk problematikk for bl.a bipolare og mennesker med personlighetsforstyrrelser hvor jeg hører innunder. Dette ligger på Steinsland. Jeg får ekstra oppfølging av psykiateren min nå fordi jeg strever og skal til ham om fire uker. Jeg skal ta med meg brosjyren og vise ham den og spørre om han kan søke for meg.

Har noen av dere kjennskap til dette? Har noen av dere vært på et tilsvarende behandlingsopplegg og i tilfelle; hva er din erfaring?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

kupton

Jeg kjenner litt til stedet. Selve plassen er fantastisk. Tidligere spa-hotell. De jobber tverrfaglig og har bla dyktiggjort seg på ACT, som jeg mener er en bra tilnærming.

Så generelt: Hvis en ser på å dra til et slikt sted slik en idrettsutøver ser på muligheten til å komme i et treningsteam med dyktige instruktører/trenere, så kan utbyttet bli riktig bra.

Hvis en ser på dette som en mulighet for hvile, og der en lik en kirurgisk avdeling håper på at personalet skal operere bort problemene, vil en ha det akkurat som før to dager etter at en er utskrevet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...