Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. AnonymBruker

  Hvem bør betale depositumet?

  De rundt meg sier at jeg får gjøre arbeidet selv så jeg står veldig alene i slike situasjoner. Anonymkode: 4ab72...ca5
 3. AnonymBruker

  Hvem bør betale depositumet?

  Det er sant. Anonymkode: 4ab72...ca5
 4. tiny88

  Morsomme/ teite ting du har gjort som manisk

  Regnbue hus 😍 Vell, jeg har gjort mye sykt, dette var før jeg viste att jeg hadde bp2, tar medisin som hjelper nå. Har skulle lage en festival i skogen og brukte mye penger på det, trodd jeg var fanget i feil kropp å kjøpte inn dameklær. Hatt sex med samme kjønn og transer (noe som er forkastelig å tenke på nå). Ruset meg mye på sterke medisiner, heroin, startet å injisere ut av det blå. Når jeg blir hypoman blir jeg gal å lasser på med dop for å opprettholde galskapen:D Har også gått inn til private hus midt på natten å satt meg i soffaen.
 5. Gargamel

  hva er vitsen med å kysse og kyssing generelt?

  Ikke jeg heller. Googlet, men fant ingen forklaring. Det står at det produseres dopamin, oxytocin etc når man kysser, men det er egentlig ikke en forklaring. Det er bare en fancy måte å si at folk liker å kysse og blir tent av det. Munnen er følsom. Det kan være én grunn. I tillegg er det en måte å vise aat man ikke synes den andre er ekkel. Man kysser ikke hvem som helst på munnen. I tillegg kan det være at hjernen er primitiv og assosierer på kryss og tvers. Hvis man synes en person er veldig fin og søt vil man kanskje smake på, akkurat som om det var er fin og søt frukt. Hvem vet.
 6. frosken

  Hvem bør betale depositumet?

  Ja, dersom han ikke klarer å få betalt depositumet, så er det en usedvanlig klar indikator på at han ikke har noen solid økonomi.
 7. Kayia

  Hvem bør betale depositumet?

  Om han ikke får lån mens trådstarter får, har han langt fra den solide økonomien Ts har fått inntrykk av iallefall. Det vil derimot være en klar indikator på at han er værre stilt enn Ts, som definitivt ikke har økonomi til et nytt forbrukslån på 40.000.
 8. frosken

  Hvem bør betale depositumet?

  Det forutsetter vel at han ikke har betalingsanmerkninger. Jeg hadde en familie som leieboere hvor ingen av de fire voksne i familien var i stand til å få et lite lån for å betale depositumet... Forøvrig: De fleste voksne som ikke har økonomiske problemer, har gjerne et kredittkort knyttet til bankkontoen sin. Det pleier ikke å være noe problem å få en kredittramme som gjør det uproblematisk å betale et slikt depositum.
 9. Today
 10. Gargamel

  Hva er "høyreekstremt"?

  Selvfølgelig. Frp er ikke for totalitær stat og de støtter ikke vold for å nå politiske mål. De er ikke "mørkeblå" når det gjelder økonomi heller. De er tilhengere av private sykehjem, men offentlig finansiering. Mørkeblått ville vært å la alle betale alt selv. Frp er høyrepopulister mener jeg. Rødt er det litt vanskeligere å plassere synes jeg. De er ikke tilhengere av vold for å nå målet. De vil også beholde demokratiet. Det politiske synet er ekstremt, nemlig kommunisme. I praksis opptrer de som venstrepopulister, og plukker populære enkeltsaker.
 11. laban

  Hvem bør betale depositumet?

  Selvsagt får han et så lite lån. Kanskje ikke til verdens beste betingelser, men det spiller liten rolle når det er for så kort tid.
 12. Lillemus

  Trøblete mage

  Aktivitet holder tarmen i gang så mye stillesitting er ikke bra for fordøyelsen nei. Men om du har mye luft i magen kan det være kosten, spiser du mye sukkerfri pastiller eller andre ting med kunstig søtning så kan du ha svaret der.
 13. usikker

  Risikerer jeg lappen om jeg blir stoppet?

  Det samme lurer jeg på vedr 25 mg Sobril... tar det 3 g dgl. 1-2 g i uken bruker jeg å kjøre på butikken. Går ikke buss så ofte her. Kanskje om jeg kjører rett før el etter inntak? Tar jo litt tid før de virker. (Tar Sobril kl 09/16/23)
 14. Lillemus

  hva er vitsen med å kysse og kyssing generelt?

  Selvfølgelig kysser man med kjæresten sin. Om man ikke sitter og rundkliner halve døgnet så kysser man vel kjæresten sin hver dag, de fleste i alle fall.
 15. AnonymBruker

  hva er vitsen med å kysse og kyssing generelt?

  Alt er så infisert i vår tid så jeg tror ikke det er så mange som driver med sånne ting i dag. Anonymkode: 8b727...faa
 16. kupton

  Kupton

  Bruken av brukerstyrt plass har ingenting med dette å gjøre. Det jeg skrev om, er poliklinisk behandling. Det burde jeg tydeliggjort bedre.
 17. Xtra

  Hva tenker du om sjamaner ?

  om det er riktig er det helt. hårreisende.
 18. Du lurer på om Havre er en god kilde til Jern? tja, Havre er nok ikke den beste kilden som inneholder mest jern Mye jern i Kjøtt,nøtter,bønner, eks fullkorns typer av brød fåtallet går rundt og tenker på dette, jeg tror neppe det er noen fare, men skal følge dit og dat, så kan man ikke spise noen ting, vis når det skal påvirke andre ting dette må være ment i store doser, som påvirker andre mineraler,vitaminer. Og jeg vet av ingen som går slik i detalj i kostholdet og tenker på det, dette blir nesten som kjemi på høyt nivå. en ting som er sikkert er at den er en balansegang i hvor mye man skal ha i seg pr dag. Fant noe under her på nettet, som kan være relatert til dette. Vitaminer og mineraler er viktige for at vi skal ha det bra, men det kan være vanskeligå vite når og hvordan man skal ta dem Mineraler og vitaminer kan påvirke hverandres absorbsjon, og kombinerer man feil preparater får man ikke ønsket effekt. Jern hindrer for eksempel absorbsjon av sink som i sin tur hemmer absorbsjon av både kalsium og kobber. Kalsium hemmer i sin tur absorbsjon av magnesium og jern. Det holder ikke bare å ta sine tilskudd slik at de ikke hemmer hverandre, men man må også tenke på doseringen. Får man i seg for høye doser av for eksempel sink kan det føre til mangel på kalsium og/eller kobber. Absorbsjonen av næringsstoffer gjelder altså ikke bare for en kortere periode, men høye doseringer av for eksempel kalsium minsker absorbsjonen av jern/magnesium også på sikt. Mineraler og vitaminer kan hemme hverandre, men de kan også hjelpe kroppen å ta opp i seg tilskudd. Jern kan med fordel tas sammen med c-vitamin ettersom c-vitamin hjelper kroppen å ta opp i seg jern. Tenk på at vitaminer og mineraler ikke bare finnes i tabletter eller brustabletter, men også i vanlig mat. Når du spiser jerntabletter kan du drikke vanlig apppelsinjuice, men du bør unnvike meieriprodukter som inneholder kalsium. Når du tar vitaminer er det altså bra å tenke på hvilken mat du spiser sammen med dem – dels for å ikke spise mat som hemmer opptak, dels fordi visse vitaminer er fettløselige. Vitamin A, D og E er alle fettløselige vitaminer, hvilket innebærer at de bør tas sammen med mat som inneholder fett. Knotete? Her kommer en liten oversikt som kan være til hjelp C-Vitamin hjelper opptaket av jern. Jern hemmer opptaket av sink Sink hemmer absorbsjon av kalsium og kobber Kalsium hemmer absorbsjon av jern og magnesium Magnesium hemmer absorbsjon av jern og kalsium
 19. AnonymBruker

  Hva tenker du om sjamaner ?

  Det er helt utvilsomt for lite og for dårlig kontroll med så mange sorter virksomhet i dag tror jeg. Men man mangler jo ressurser til alt så da kan det jo ikke bli annerledes.Men akkurat dette er vel ikke virksomhet som er tenkt drevet her i Norge. Anonymkode: 5860a...31e
 20. Yesterday
 21. Worrysome plenty

  Hva er "høyreekstremt"?

  https://snl.no/Arbeidernes_Kommunistparti Dette er da mye verre enn FRP?
 22. AnonymBruker

  Hva tenker du om sjamaner ?

  Rich Vera på Visjon Norge i kveld: Du som holder på å miste familien på grunn av en økonomisk situasjon: Gi 50 000,- til Visjon Norge. Så vil gud snu rundt på situasjonen innen 30 dager, slik at du vil ikke mister familien og forretningen. Anonymkode: c3b77...3d4
 23. Sunset90

  Får panikk og drikker

  Hei hvor høy er du? hva veier du nå? Kansje du bør prøve noe flytende til frokost? en smoothie? eller noe ennærings drikke? Ofte er det enklere og få i seg mer om drikken er rik på ernæring og ok med calorier. hvordan spiser du egentlig fortell meg? hva spiser? man bør spise 4-5 ganger pr dag med 3-4timer mellom, personelig spiser jeg hver 3 time. Disse plager du bekriver ved økt matinntak, kan mulig skyldes at det er mye mat, og at du føler ubehag? Ofte ved planlegging kan du slippe og stresse med og lage mat hele tiden, ved at du lager eks en større porsjon slik at du har til noen måltider. Ta gjerne kontakt, da jeg jobber med kosthold til daglig. Kansje kan vi legge opp et opplegg, eller iallefall gi deg råd og tips.
 24. Kayia

  Hvem bør betale depositumet?

  Absolutt ingen rundt deg kan, noen av dagene en hel uke? Hm, høres litt rart ut.
 25. Sunset90

  Stemmer denne BMI kalkulatoren?

  Bmi er vekt delt på Høyde 2 ganger. Eks 100kg / 1.80cm /1.80cm = 30,86 BMI
 26. Ofte er det for mye av feil karbohydrater det ligger, raske typer med mye sukker. ved vektnedgang bør man også øke proteiner noe, kroppen bruker 25+% mer energi og og bearbeide det kontro karbohydrat. ved dietter om mål om ned i vekt og redusere fette, reduserer man karbohydrater og øker proteiner. Man må spise de rette tingene som holder blodsukkret i balanse for og være mett og unngå søtsug. Kombinasjonen kosthold og trening ilag er og foretrekke. Det sies at 80% av resulatene ligger i naturligvis i hva vi spiser, det er på kjøkkenet det skjer. Midagen bør stå av rent kjøtt,magert, kylling,kalkun,fisk,biff,tunnfisk osv. Fullkornsprodukter inneholder mer næring, eks pasta,ris, andre Det finnes helt sikkert typer grønnsaker du kan spise? du sier du ikke spiser det. Du spør om man alltid skal spise 1 porsjon? Ofte tar det noe tid og registerer hvor mett man er, vis man spiser fort/mye på kort tid er dette noe man ikke merker før etterhvert. Man kan vell kose seg på lørdag, vis man er flink i ukedagene er mit forslag.
 27. AnonymBruker

  Hvem bør betale depositumet?

  Men det skal sikkert ordne seg på en måte. Anonymkode: 4ab72...ca5
 1. Load more activity

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...