Gå til innhold

Retningslinjer

Vi i Doktor Online er opptatt av at forumet skal være oppdatert, nyttig og med et interessant innhold. Det er opp til våre brukere å hjelpe oss med å få til dette.

Gå hit for å registrere deg: http://forum.doktoronline.no/

Personopplysninger

Doktor Online sin tjeneste er godkjent som ikke konsesjonspliktig hos Datatilsynet. Doktor Online lagrer ingen personopplysninger utover e-postadresse, og denne har kun admins tilgang til.

Regler

Doktor Online sitt forum modereres løpende. Innlegg som vi oppfatter som støtende, sjikanerende, utleverende, i strid med norsk lov eller kort og godt strider mot god folkeskikk, vil bli slettet uten forutgående varsel. Det er tillatt å diskutere personer som velger å eksponere seg selv gjennom for eksempel sosiale medier, men diskusjonen kan ikke bryte med våre øvrige regler.
Det er ikke lov å reklamere for varer og tjenester, også når disse er gratis. Du kan heller ikke spre affiliatelenker eller lignende. Å lenke til sin private blogg er ok hvis lenken har relevans til tråden.

På vårt forum er det ingen psykiater eller lege. Vi har en gynekolog som svarer på spørsmål knyttet til hennes yrke, utover dette besvares alt av andre brukere. Vi gjør derfor oppmerksom på at alle råd ikke er å anses som kvalitetssikrede.

Du kan ikke poste innlegg som inneholder konkrete selvmordstanker, selvmords- og selvskadingsmetoder og innlegg som forherliger spiseforstyrrelse. Slike tråder kan bli stengt, og vi henviser til steder man kan prate med noen som har kompetanse til å håndtere slike situasjoner Vi anbefaler dere som ønsker å diskutere disse temaene å konakte Mental helse på 116 123, eller nettsiden sidetmedord.no. 

Det er heller ikke tillatt å diskutere medisinbruk og dosering av medikamenter. 

Viderebruk 

Doktor Online forbeholder seg retten til å uten forutgående varsel å viderebruke spørsmål og svar og andre innlegg publisert i forumet som utgangspunkt, ide eller del av det redaksjonelle innhold som ellers tilgjengeliggjøres på Doktor Online eller Klikk.no sine nettsider og samarbeidspartnere.

Ansvar

Doktor Online tar ikke noe ansvar eller kan på ingen måte holdes erstatningsansvarlig på noen måte i forhold til ytringer på forumet, innhold i innlegg på forumet, for sletting av innlegg eller annet i forbindelse med driften av dette.

Dersom du ser et innlegg du mener bryter med reglene, tar du kontakt med oss ved å bruke rapporteringsknappen, sende en pm til admin eller forumansvarlig, eller ved å poste et innlegg i rommet "Spørsmål om forumet."

Firmabrukere

I hovedsak tillater vi ikke kommersielel aktører eller for eksempel studenter å bruke forumet til å rekruttere personer. Dersom man inngår en avtale med Egmont Publishing via forumansvarlig gjør vi visse unntak. En slik bruker skal merkes, slik at de andre i forumet vet at brukeren er en kommersiell aktør. 

Artikler fra forsiden

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her