annemax Skrevet 23. november 2000 Skrevet 23. november 2000 Jeg har morsmelk i fryseren som er 3-6 mnd gammel. Jeg har begynt å bruke av melken til grøt... men hvordan kan jeg være sikker på at den er god ? Jeg synes den lukter litt anderledes enn fersktappet morsmelk, dessuten synes jeg liksom fettet i melken er litt gulig ? Den smaker ikke vondt - men jeg synes den smaker litt anderledes enn fersktappet. Hvordan kan jeg være sikker på at melken som er 3-6 mnd gammel er god ? Vil den lukte og smake helt ufyselig ? 0 Siter
annemax Skrevet 23. november 2000 Forfatter Skrevet 23. november 2000 Jeg har morsmelk i fryseren som er 3-6 mnd gammel. Jeg har begynt å bruke av melken til grøt... men hvordan kan jeg være sikker på at den er god ? Jeg synes den lukter litt anderledes enn fersktappet morsmelk, dessuten synes jeg liksom fettet i melken er litt gulig ? Den smaker ikke vondt - men jeg synes den smaker litt anderledes enn fersktappet. Hvordan kan jeg være sikker på at melken som er 3-6 mnd gammel er god ? Vil den lukte og smake helt ufyselig ? 0 Siter
Gjest Kengumamma Skrevet 24. november 2000 Skrevet 24. november 2000 Ikke bruk mormsmelk som er mer enn 3 mnd! Næringstoffene forsvinner visst. 0 Siter
Gjest Kengumamma Skrevet 24. november 2000 Skrevet 24. november 2000 Ikke bruk mormsmelk som er mer enn 3 mnd! Næringstoffene forsvinner visst. 0 Siter
Gjest sandra2 Skrevet 24. november 2000 Skrevet 24. november 2000 Kengumamma skrev (På 24.11.2000 den 7.34): Ikke bruk mormsmelk som er mer enn 3 mnd! Næringstoffene forsvinner visst. Hei! Du kan kjenne at det lukter surt dersom den er blitt veldig dårlig. Eller så kan du ta en liten smakstest, og da kjenner du fort om den ikke er brukbar. Det smaker GULP! Av erfaring... 0 Siter
Gjest sandra2 Skrevet 24. november 2000 Skrevet 24. november 2000 Kengumamma skrev (På 24.11.2000 den 7.34): Ikke bruk mormsmelk som er mer enn 3 mnd! Næringstoffene forsvinner visst. Hei! Du kan kjenne at det lukter surt dersom den er blitt veldig dårlig. Eller så kan du ta en liten smakstest, og da kjenner du fort om den ikke er brukbar. Det smaker GULP! Av erfaring... 0 Siter
Anna-Pia Haggkvist, intensivsykepleier Skrevet 25. november 2000 Skrevet 25. november 2000 Kjære Annemax, Problemet med morsmelk er at den harskner fort. Du vil lett kjenne på lukt og smak at den ikke er bra. Holdbarhet i fryseren er 3-6 måneder avhengig av hvor god fryseren er og ikke minst hvor ofte den blir åpnet. Hvis du har en fryseboks som sjelden blir åpnet og har en lav temperatur vil melken holde seg lenger. Du får bare lukte og smake! Lykke til! Vennlig hilsen 0 Siter
Anna-Pia Haggkvist, intensivsykepleier Skrevet 25. november 2000 Skrevet 25. november 2000 Kjære Annemax, Problemet med morsmelk er at den harskner fort. Du vil lett kjenne på lukt og smak at den ikke er bra. Holdbarhet i fryseren er 3-6 måneder avhengig av hvor god fryseren er og ikke minst hvor ofte den blir åpnet. Hvis du har en fryseboks som sjelden blir åpnet og har en lav temperatur vil melken holde seg lenger. Du får bare lukte og smake! Lykke til! Vennlig hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.