Gå til innhold

Matfløte eller kremfløte?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når bruker man hva i matlaging (sauser, ovnsretter og supper...) ?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Før den såkalte mat-fløten ble lansert var det jo kremfløte vi brukte og det har iallfall jeg fortsatt med, men den andre har sikkert lengre holdbarhet.

Gjest Sladreboksen
Skrevet

Det ligger vel egentlig i ordet MATFLØTE til mat eller?

Gjest linniett
Skrevet

Jeg bruker matfløte til det du nevner. Har ikke prøvd kremfløte til vanlig matlaging, men den funker sikkert utmerket. Den i innlegget under her bruker jo dn.

Kremfløte bruker jeg (selvfølgelig) til krem, men ellers hvis jeg kjøper inn for å lage noen gode fete vafler. Har jeg en slump matfløte fungerer den godt til det også.

Jeg serverte matfløte til kaffe for de som bruker noe i. Det fungerte dårlig, det ble sånn merkelig skille.

Gjest Ninnimor
Skrevet

Er ikke forskjellen at matfløte har mindre fett, og ikke kan piskes til krem?

Skrevet

Kremfløte kan godt brukes i supper og sauser. Det smaker mye bedre da, men blir selvsagt desto mer kaloriholdig.

Maten blir god nok med matfløte.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...