magnolia Skrevet 6. november 2003 Skrevet 6. november 2003 Når bruker man hva i matlaging (sauser, ovnsretter og supper...) ? 0 Siter
siriil Skrevet 6. november 2003 Skrevet 6. november 2003 Før den såkalte mat-fløten ble lansert var det jo kremfløte vi brukte og det har iallfall jeg fortsatt med, men den andre har sikkert lengre holdbarhet. 0 Siter
Gjest Sladreboksen Skrevet 6. november 2003 Skrevet 6. november 2003 Det ligger vel egentlig i ordet MATFLØTE til mat eller? 0 Siter
Gjest linniett Skrevet 6. november 2003 Skrevet 6. november 2003 Jeg bruker matfløte til det du nevner. Har ikke prøvd kremfløte til vanlig matlaging, men den funker sikkert utmerket. Den i innlegget under her bruker jo dn. Kremfløte bruker jeg (selvfølgelig) til krem, men ellers hvis jeg kjøper inn for å lage noen gode fete vafler. Har jeg en slump matfløte fungerer den godt til det også. Jeg serverte matfløte til kaffe for de som bruker noe i. Det fungerte dårlig, det ble sånn merkelig skille. 0 Siter
Gjest Ninnimor Skrevet 6. november 2003 Skrevet 6. november 2003 Er ikke forskjellen at matfløte har mindre fett, og ikke kan piskes til krem? 0 Siter
Gjest malun Skrevet 6. november 2003 Skrevet 6. november 2003 Kremfløte kan godt brukes i supper og sauser. Det smaker mye bedre da, men blir selvsagt desto mer kaloriholdig. Maten blir god nok med matfløte. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.