Gyda Skrevet 19. november 2003 Forfatter Skrevet 19. november 2003 Styrete? Lag mos av fem epler et påar dager i forveien. Stek brøsmuler (knust kavring) med sukker et par dager før. Så monterer du alt med pisket krem noen timer før gjestene kommer. Hvis du vil ha minst mulig styr vil jeg heller anbefale deg McDonalds. Gjestene kan jo få hver sin tier og tasse på Maccern å kjøpe soft-is :-) Hehe. Joda, McDonalds ligger like borti her, så vi kunne jo alltids ha tatt en felles spasertur og handla is og eplepai. ) Jeg ser det er lett å misforstå, men vi har så mye for tida at vi trenger å kunne ta enkelte "snarveier". Og dersom det finnes gode slike, så går vel det også? 0 Siter
Vincent Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Hehe. Joda, McDonalds ligger like borti her, så vi kunne jo alltids ha tatt en felles spasertur og handla is og eplepai. ) Jeg ser det er lett å misforstå, men vi har så mye for tida at vi trenger å kunne ta enkelte "snarveier". Og dersom det finnes gode slike, så går vel det også? Alt går. Til og med napoleonskake med reker og speilegg. 0 Siter
Gyda Skrevet 19. november 2003 Forfatter Skrevet 19. november 2003 Pinnekjøtt er sinnsykt salt, så det er kanskje godt med en fruktsalat etterpå? Ellers er mormors hjemmelaga karamellpudding min absolutte favoritt, men det er visst langt fra lettvint å lage... Når fikk jeg lyst på pinnekjøtt! Kålrabistappe er det beste jeg veit! ) Ja, fruktsalat var faktisk det eneste jeg hadde i tankene før jeg spurte her. Kanskje jeg rett og slett skal lage det? Takk for godt tips! 0 Siter
Gyda Skrevet 19. november 2003 Forfatter Skrevet 19. november 2003 hjemmelaga bløtkake med jordbær!! mmm! det lager alltid mamma i jula, og det er jo såå godt! Ja, bløtkake er godt. Er notert! Takk! 0 Siter
Dorthe Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Pinnekjøtt er sinnsykt salt, så det er kanskje godt med en fruktsalat etterpå? Ellers er mormors hjemmelaga karamellpudding min absolutte favoritt, men det er visst langt fra lettvint å lage... Når fikk jeg lyst på pinnekjøtt! Kålrabistappe er det beste jeg veit! ) Kålrabistappe er bare snacks, Hender jeg kjøper en pose og spiser bare den. 0 Siter
soleil Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Sjokolademousse? Iskrem som du snur opp ned legger på et fat og drysser sjokoladepynt på? Sjokoladepudding og vaniljesaus? 0 Siter
vin Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Hva med denne da ( lagde vi i går ) : http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_hordaland/programmer_nrk_hordaland/godt_for_ganen/2325825.html Bittelitt tid tar det , men den er enkel + at du kan lage den flere dager i forveien ;o) 0 Siter
snooker Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Enig! *grøsser* Dere er jo helt på jordet! Hva er vel en Jul uten riskrem til dessert en av Juledagene!? 0 Siter
fresja Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Hva med denne da ( lagde vi i går ) : http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_hordaland/programmer_nrk_hordaland/godt_for_ganen/2325825.html Bittelitt tid tar det , men den er enkel + at du kan lage den flere dager i forveien ;o) Den ser kjempegod ut, iallfall for en iselsker som meg. Kommer nok til å lage den, også spiser jeg vel opp hele alene... 0 Siter
vin Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Den ser kjempegod ut, iallfall for en iselsker som meg. Kommer nok til å lage den, også spiser jeg vel opp hele alene... Den var ganske mektig ;o) Lykke til... 0 Siter
citoyen Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Dere er jo helt på jordet! Hva er vel en Jul uten riskrem til dessert en av Juledagene!? Det er en helt utmerket jul 0 Siter
Gyda Skrevet 19. november 2003 Forfatter Skrevet 19. november 2003 Sjokolademousse? Iskrem som du snur opp ned legger på et fat og drysser sjokoladepynt på? Sjokoladepudding og vaniljesaus? Hørtes deilig ut, alt sammen. Det er notert, så får vi sette oss ned og vurdre og eliminere etter hvert. Tusen takk! 0 Siter
Gyda Skrevet 19. november 2003 Forfatter Skrevet 19. november 2003 Kålrabistappe er bare snacks, Hender jeg kjøper en pose og spiser bare den. Nå så jeg at Smart Club har ferdig, vakuumpakka kålrabistappe. Lurer på hvordan det er? Men, jeg lager den fra grunnen av, altså. 0 Siter
Gyda Skrevet 19. november 2003 Forfatter Skrevet 19. november 2003 Hva med denne da ( lagde vi i går ) : http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_hordaland/programmer_nrk_hordaland/godt_for_ganen/2325825.html Bittelitt tid tar det , men den er enkel + at du kan lage den flere dager i forveien ;o) Mmmmmmmmmmmm. Nam! Bra innspill. Denne må opp til grundig vurdering. Takk skal du ha! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Kålrabistappe er bare snacks, Hender jeg kjøper en pose og spiser bare den. Har ikke prøvd den i pose. Har bare gode erfaringer med mormors hjemmelaga. Det er knallgodt!!! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Dere er jo helt på jordet! Hva er vel en Jul uten riskrem til dessert en av Juledagene!? Riskrem spiser vi gudskjelov aldri i jula (og aldri ellers heller, for den saks skyld). Hjemmelaga karamellpudding er fast tradisjon på julaften. 0 Siter
Dorthe Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Har ikke prøvd den i pose. Har bare gode erfaringer med mormors hjemmelaga. Det er knallgodt!!! Posen er bra den. Og lettvind. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Posen er bra den. Og lettvind. Høres uansett ut som en god løsning hvis jeg skal lage det. jeg er ganske talentløs på kjøkkenet. Jeg svir salat. 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. november 2003 Skrevet 19. november 2003 Posen er bra den. Og lettvind. Er den god? Har du oppi litt ekstra muskat eller noe annet da eller? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.