Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Dere er jo helt på jordet! Hva er vel en Jul uten riskrem til dessert en av Juledagene!?

Riskrem er selvskreven dessert på julaften. Ærlig talt! Mmmm..... Helst skal man være akkurat så mett at man egentlig ikke orker mer, men dytter innpå litt lell. ;o)

Videoannonse
Annonse
  • Svar 62
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Gyda

    11

  • Vincent

    7

  • Dorthe

    6

  • citoyen

    6

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Er den god? Har du oppi litt ekstra muskat eller noe annet da eller?

Jeg har ikke noe ekstra oppi. Men jeg har spist hjemmelaget bare en gang i mitt liv og likte faktisk bedre posen *flau*

Skrevet

Sjokolademousse?

Iskrem som du snur opp ned legger på et fat og drysser sjokoladepynt på?

Sjokoladepudding og vaniljesaus?

Er det bare meg i hele verden som spiser sjokoladepudding med eggedosis? Myyye bedre en den kvalme vaniljesausen.

Skrevet

Er det bare meg i hele verden som spiser sjokoladepudding med eggedosis? Myyye bedre en den kvalme vaniljesausen.

Prøv eggelikør! *nam*

Gjest Tutleguri
Skrevet

Riskrem er selvskreven dessert på julaften. Ærlig talt! Mmmm..... Helst skal man være akkurat så mett at man egentlig ikke orker mer, men dytter innpå litt lell. ;o)

Ja, ikke sant?

Karamellpudding, du lissom. Pøh.

:)

Skrevet

Er det bare meg i hele verden som spiser sjokoladepudding med eggedosis? Myyye bedre en den kvalme vaniljesausen.

Eller bare fløte. Mmmmm...

Gjest Tutleguri
Skrevet

Er den god? Har du oppi litt ekstra muskat eller noe annet da eller?

Jeg synes IKKE den er god. Den er søt og altfor smoothe.

Skrevet

Er det bare meg i hele verden som spiser sjokoladepudding med eggedosis? Myyye bedre en den kvalme vaniljesausen.

*Sikle*

Skrevet

Vi har alltid riskrem og rødsaus etter pinnekjøtt.Er ikke det beste jeg vet,men er jo såå viktig med den tradisjon da!

Skrevet

Pinnekjøtt har en såpass markert smak at du må ha noe som smaker litt til dessert også. Min banker er bjørnebærkrem. Frossne bjørnebær er ikke så dyrt. Disse varmer du forsiktig i en kjele med bittelitt vann og 2-3 ss sukker. La det bli så kaldt at ikke kremen skiller seg. Bland det så inn i en putt vispet krem og du har en deilig krem med en flott farge, laget på 10 minutter.

Skal du ha noe ved siden av kan du ha krumkaker eller bare slike dobbelt kjeks du kjøper til isen.

Skrevet

Pinnekjøtt har en såpass markert smak at du må ha noe som smaker litt til dessert også. Min banker er bjørnebærkrem. Frossne bjørnebær er ikke så dyrt. Disse varmer du forsiktig i en kjele med bittelitt vann og 2-3 ss sukker. La det bli så kaldt at ikke kremen skiller seg. Bland det så inn i en putt vispet krem og du har en deilig krem med en flott farge, laget på 10 minutter.

Skal du ha noe ved siden av kan du ha krumkaker eller bare slike dobbelt kjeks du kjøper til isen.

Og ja, jeg er klar over ironien ved at jeg er så glad i bjørnebær.*L*

Skrevet

Er det bare meg i hele verden som spiser sjokoladepudding med eggedosis? Myyye bedre en den kvalme vaniljesausen.

Ja, det er bare du.. ;)

..men eggedosis kan være godt i seg selv det, eller med litt sjokolade i. Mmm. Men jeg liker nå alt mulig søtt kliss da.

Forøvrig kom jeg på en slags dessert til Det er banan som man steker i ovnen med noen biter sjokolade i.

Skrevet

Og ja, jeg er klar over ironien ved at jeg er så glad i bjørnebær.*L*

..jeg også liker bjørnebær.. mmmm ;)

Skrevet

Jeg har ikke noe ekstra oppi. Men jeg har spist hjemmelaget bare en gang i mitt liv og likte faktisk bedre posen *flau*

Det var nok den hjemmelagede som ikke var bra. Jeg klarer heller ikke lage bra hjemmelaget. Men mamma klarer :)

Selv blander jeg kålrabi, litt potet og 1 stk pose. Da blir det bra :)

Skrevet

Trollkrem (tyttebær, krem) eller multekrem og kromkaker.

Eventuelt Mokkafromasj eller sjokolademousse med daimkuler i, den versjonen på baksiden som lages med fløte.

*siiikle*

Skrevet

Det var nok den hjemmelagede som ikke var bra. Jeg klarer heller ikke lage bra hjemmelaget. Men mamma klarer :)

Selv blander jeg kålrabi, litt potet og 1 stk pose. Da blir det bra :)

Den jeg smakte var veldig skarp smak på og så var det kålrabiklumper i den.

Det er ikke slik den skal være?

Skrevet

Den jeg smakte var veldig skarp smak på og så var det kålrabiklumper i den.

Det er ikke slik den skal være?

Nei. Det hjelper å ha i blant annet litt gulerot og potet.

Noen liker klumper, det er ikke helt min smak.

Skrevet

Trollkrem (tyttebær, krem) eller multekrem og kromkaker.

Eventuelt Mokkafromasj eller sjokolademousse med daimkuler i, den versjonen på baksiden som lages med fløte.

*siiikle*

Multekrem er aller aller best.

Man kan til nød lage det av billig multesyltetøy fra Rimi/Rema

Skrevet

Nei. Det hjelper å ha i blant annet litt gulerot og potet.

Noen liker klumper, det er ikke helt min smak.

Mora mi pleier å blande en pose kålrabistappe og en pose potetstappe. Det er også godt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...