Gjest maissss Skrevet 6. januar 2004 Skrevet 6. januar 2004 Hva er polenta? En slags stappe/mos? Kan jeg lage det med maismel? Eller er det en og samme sak? Utenpå pakken står det både "grovt maismel" og "polenta", så jeg forstår ingenting. Hjelp meg noen! 0 Siter
Vincent Skrevet 6. januar 2004 Skrevet 6. januar 2004 http://www.matoppskrift.no/sider/LinkR%C3%A5vare.asp?ID=Maismel 0 Siter
Gjest maissss Skrevet 6. januar 2004 Skrevet 6. januar 2004 http://www.matoppskrift.no/sider/LinkR%C3%A5vare.asp?ID=Maismel Opps, kan ikke grovt maismel brukes til brød og slike ting altså.....? Bare graut, jaja.. bedre lykke neste gang sier jeg bare:) 0 Siter
Vincent Skrevet 6. januar 2004 Skrevet 6. januar 2004 Opps, kan ikke grovt maismel brukes til brød og slike ting altså.....? Bare graut, jaja.. bedre lykke neste gang sier jeg bare:) Jo, det kan det vel - men har lavt gluteninnhold og må derfor blandes med hvetemel for hevingens skyld (som det står på linken) Maismel er vel mest kjent som brukt i polentagrøt. *grøss* 0 Siter
fresja Skrevet 6. januar 2004 Skrevet 6. januar 2004 Jeg syntes polentagrøt var kjempegodt, men jeg kan ikke huske å ha sett polenta (gul på farge) i butikkene i de senere år. Lager av og til grøt/pudding av maizenamel, da blander jeg som regel i egg. 0 Siter
Gjest maissss Skrevet 6. januar 2004 Skrevet 6. januar 2004 Jo, det kan det vel - men har lavt gluteninnhold og må derfor blandes med hvetemel for hevingens skyld (som det står på linken) Maismel er vel mest kjent som brukt i polentagrøt. *grøss* grøss? syntes det hørtes godt ut jeg 0 Siter
Dorthe Skrevet 6. januar 2004 Skrevet 6. januar 2004 grøss? syntes det hørtes godt ut jeg Du kan lage pudding med rød saus også. Det er godt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.