Gjest Pricilla Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Samboern skal ha guttekveld i morra og jeg skal lage pizza til dem.. Jeg drar kl. . i morra - så pizzaen må være ferdig før det... Kan da? Eller blir den ødelagt? Han vil helst slippe å kjevle ut og sånn sjøl.. Han er helt grønn på området. Går det bra tror dere? PS: Fyllet er kjøttdeig.. 0 Siter
citoyen Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Sett den i kjøleskapet i mellomtiden, med plast over. Går helt fint. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Sett den i kjøleskapet i mellomtiden, med plast over. Går helt fint. Hva med gjæra da? Blir ikke den ødelagt i kjøleskapet? Litt kjipt hvis den ikke hever i ovnen? Da blir den hard og sprø. 0 Siter
citoyen Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Hva med gjæra da? Blir ikke den ødelagt i kjøleskapet? Litt kjipt hvis den ikke hever i ovnen? Da blir den hard og sprø. Neida, gjæren klarer seg fint i kjøleskapet, den bare hever langt tregere. Det er for høy varme som er den store gjærdreperen, lav varme takler den helt fint. En tynn pizzabunn trenger strengt tatt ikke å heve så mye på forhånd i det hele tatt, den hever seg fint i ovnen. Men be typen ta pizzaen ut av kjøleskapet en halvtimes tid før den skal i ovnen, slik at den får romtemperatur først. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Neida, gjæren klarer seg fint i kjøleskapet, den bare hever langt tregere. Det er for høy varme som er den store gjærdreperen, lav varme takler den helt fint. En tynn pizzabunn trenger strengt tatt ikke å heve så mye på forhånd i det hele tatt, den hever seg fint i ovnen. Men be typen ta pizzaen ut av kjøleskapet en halvtimes tid før den skal i ovnen, slik at den får romtemperatur først. Ok takk.. Lager ikke så tynn bunn da.. Eller den er jo ganske tynn før heving, men ikke noe italiensk pizza heller! ; ) men takk for tips! ; ) Og god helg.. 0 Siter
....AV Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Lag og forstek bunnen. Lag fyllet. Riv ost. Da trenger han bare å slenge på fyll og ost og sette den i ovnen til fyllet er passe stekt, det får han vel til? 0 Siter
darma Skrevet 9. januar 2004 Skrevet 9. januar 2004 Lag pizza ferdig, så er det bare å varme opp...(feks under grillen, hvis man har) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.