Gå til innhold

Hva skal vi ha til middag i helgen?


Anbefalte innlegg

Eh..etter en lang juleferie har man liksom brukt opp en del matideer - og rett og slett blitt litt lei.

Hva skal vi ha til middag i dag og i morgen? Skal handle i ettermiddag, og vi er ganske apatiske..

I går lagde vi hamburgere. Forrige helg hadde vi hjemmelaget lasagne og kyllingfilet med bacon og parmesan. I løpet av uka har vi hatt kyllingwok, omelett, fiskeboller og grønnsakssuppe.

Alle ideer mottas med takk - bortsett fra ferdigmat og Toro-gryter, da!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/132196-hva-skal-vi-ha-til-middag-i-helgen/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høres ut som dere har et behov for å få i dere noe rent kjøtt (ikke utspedd).

Biff eller koteletter. Ev en eller annen stek (rein, elg, okse, svin).

Svin ble kanskje litt oppbrukt i jula.

Med salat, poteter, ris, og/eller grønnsaker.

Eller en stooor suppe med litt ferskt kjøtt og masse grønnsaker (f.eks purre, løk, paprika i forskjellige farger, potet, gulerot, buljong)

Høres ut som dere har et behov for å få i dere noe rent kjøtt (ikke utspedd).

Biff eller koteletter. Ev en eller annen stek (rein, elg, okse, svin).

Svin ble kanskje litt oppbrukt i jula.

Med salat, poteter, ris, og/eller grønnsaker.

Eller en stooor suppe med litt ferskt kjøtt og masse grønnsaker (f.eks purre, løk, paprika i forskjellige farger, potet, gulerot, buljong)

Vi spiser faktisk mest rent kjøtt...men nå etter jul har det vært to middager med karbonadedeig.

Svinekjøtt spiser vi ikke (bortsett fra litt bacondryss på noen retter).

Høres ut som dere har et behov for å få i dere noe rent kjøtt (ikke utspedd).

Biff eller koteletter. Ev en eller annen stek (rein, elg, okse, svin).

Svin ble kanskje litt oppbrukt i jula.

Med salat, poteter, ris, og/eller grønnsaker.

Eller en stooor suppe med litt ferskt kjøtt og masse grønnsaker (f.eks purre, løk, paprika i forskjellige farger, potet, gulerot, buljong)

En god biff er slett ikke dumt..med noen ovnsbakte tomater og annet godt, kanskje. Mmm.

Takk for tips.

Annonse

Idag lager du biffspiraler med stekt sjampignon, ruccola-og avocadosalat og fløtegratinerte poteter. Rulladen lager du av et godt biffstykke som du banker tynt, dekker med høvlet meierismør og drysset med diverse gode krydder. Rull sammen og skjær i skiver. *sikle*

Idag lager du biffspiraler med stekt sjampignon, ruccola-og avocadosalat og fløtegratinerte poteter. Rulladen lager du av et godt biffstykke som du banker tynt, dekker med høvlet meierismør og drysset med diverse gode krydder. Rull sammen og skjær i skiver. *sikle*

Åh, det hørtes veeldig godt ut!Takk for tips.

Prøver kanskje det i morgen, nå er jeg i gang med å lage indisk kyllinggryte med masse karri og epler.

Idag lager du biffspiraler med stekt sjampignon, ruccola-og avocadosalat og fløtegratinerte poteter. Rulladen lager du av et godt biffstykke som du banker tynt, dekker med høvlet meierismør og drysset med diverse gode krydder. Rull sammen og skjær i skiver. *sikle*

Det hørtes jo skikkelig vondt ut... ;o)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...