Gjest malun Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Eh..etter en lang juleferie har man liksom brukt opp en del matideer - og rett og slett blitt litt lei. Hva skal vi ha til middag i dag og i morgen? Skal handle i ettermiddag, og vi er ganske apatiske.. I går lagde vi hamburgere. Forrige helg hadde vi hjemmelaget lasagne og kyllingfilet med bacon og parmesan. I løpet av uka har vi hatt kyllingwok, omelett, fiskeboller og grønnsakssuppe. Alle ideer mottas med takk - bortsett fra ferdigmat og Toro-gryter, da! 0 Siter
tiliti Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Høres ut som dere har et behov for å få i dere noe rent kjøtt (ikke utspedd). Biff eller koteletter. Ev en eller annen stek (rein, elg, okse, svin). Svin ble kanskje litt oppbrukt i jula. Med salat, poteter, ris, og/eller grønnsaker. Eller en stooor suppe med litt ferskt kjøtt og masse grønnsaker (f.eks purre, løk, paprika i forskjellige farger, potet, gulerot, buljong) 0 Siter
Gjest malun Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Høres ut som dere har et behov for å få i dere noe rent kjøtt (ikke utspedd). Biff eller koteletter. Ev en eller annen stek (rein, elg, okse, svin). Svin ble kanskje litt oppbrukt i jula. Med salat, poteter, ris, og/eller grønnsaker. Eller en stooor suppe med litt ferskt kjøtt og masse grønnsaker (f.eks purre, løk, paprika i forskjellige farger, potet, gulerot, buljong) Vi spiser faktisk mest rent kjøtt...men nå etter jul har det vært to middager med karbonadedeig. Svinekjøtt spiser vi ikke (bortsett fra litt bacondryss på noen retter). 0 Siter
tiliti Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Vi spiser faktisk mest rent kjøtt...men nå etter jul har det vært to middager med karbonadedeig. Svinekjøtt spiser vi ikke (bortsett fra litt bacondryss på noen retter). Nei, blir ikke mye av det her heller. Men en sjelden gang:) 0 Siter
Gjest malun Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Høres ut som dere har et behov for å få i dere noe rent kjøtt (ikke utspedd). Biff eller koteletter. Ev en eller annen stek (rein, elg, okse, svin). Svin ble kanskje litt oppbrukt i jula. Med salat, poteter, ris, og/eller grønnsaker. Eller en stooor suppe med litt ferskt kjøtt og masse grønnsaker (f.eks purre, løk, paprika i forskjellige farger, potet, gulerot, buljong) En god biff er slett ikke dumt..med noen ovnsbakte tomater og annet godt, kanskje. Mmm. Takk for tips. 0 Siter
Gjest tips Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Fiskekaker i brun saus. Pastasalat med skinke, baguetter til. Tomatsuppe med egg og makaroni. 0 Siter
nanna Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Idag lager du biffspiraler med stekt sjampignon, ruccola-og avocadosalat og fløtegratinerte poteter. Rulladen lager du av et godt biffstykke som du banker tynt, dekker med høvlet meierismør og drysset med diverse gode krydder. Rull sammen og skjær i skiver. *sikle* 0 Siter
damedame Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Kokt torsk, poteter, ribbefett, lefse, bacon. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Idag lager du biffspiraler med stekt sjampignon, ruccola-og avocadosalat og fløtegratinerte poteter. Rulladen lager du av et godt biffstykke som du banker tynt, dekker med høvlet meierismør og drysset med diverse gode krydder. Rull sammen og skjær i skiver. *sikle* Åh, det hørtes veeldig godt ut!Takk for tips. Prøver kanskje det i morgen, nå er jeg i gang med å lage indisk kyllinggryte med masse karri og epler. 0 Siter
nanna Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Åh, det hørtes veeldig godt ut!Takk for tips. Prøver kanskje det i morgen, nå er jeg i gang med å lage indisk kyllinggryte med masse karri og epler. Det hørtes digg ut. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Idag lager du biffspiraler med stekt sjampignon, ruccola-og avocadosalat og fløtegratinerte poteter. Rulladen lager du av et godt biffstykke som du banker tynt, dekker med høvlet meierismør og drysset med diverse gode krydder. Rull sammen og skjær i skiver. *sikle* Det hørtes jo skikkelig vondt ut... ;o) 0 Siter
Gjest malun Skrevet 12. januar 2004 Skrevet 12. januar 2004 Kokt torsk, poteter, ribbefett, lefse, bacon. *brekk* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.