Åsemor Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Har en helvetes kilo med dypfryst bacon. Jeg spiser aldri i livet en kilo med bacon på en gang... Kan jeg tine baconpakka, dele den opp i mindre pakker og så fryse ned igjen? Syns å huske noen som sa at noe mat ikke skulle tines og fryses om igjen. Gjelder det bacon? 0 Siter
Freya Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Skjær den opp frossen med en sirkelsag. 0 Siter
snilen Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Kjøtt skal ikke tines og så fryses igjen har jeg lært. Ville klippet den i strimler mens den var frossen jeg, eller skåret i skiver, alt ettersom. Har du en skikkelig kniv bør det gå. Og så legger du det i små poser. 0 Siter
Åsemor Skrevet 10. januar 2004 Forfatter Skrevet 10. januar 2004 Skjær den opp frossen med en sirkelsag. Sirkelsag? Joa... Hadde det bare vært så vel. 0 Siter
Freya Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Sirkelsag? Joa... Hadde det bare vært så vel. Span inn naboen og hør om noen av dem har en å låne bort. 0 Siter
Åsemor Skrevet 10. januar 2004 Forfatter Skrevet 10. januar 2004 Span inn naboen og hør om noen av dem har en å låne bort. Alle naboene jeg har er single damer på under 30 eller over 60, så jeg tviler sterkt... Tror jeg har en superkniv som kanskje klarer det... 0 Siter
Freya Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Alle naboene jeg har er single damer på under 30 eller over 60, så jeg tviler sterkt... Tror jeg har en superkniv som kanskje klarer det... Bare ikke kapp av deg fingrene i forsøket. Bacon er ikke fullt så godt marinert i menneskeblod. 0 Siter
Åsemor Skrevet 10. januar 2004 Forfatter Skrevet 10. januar 2004 Bare ikke kapp av deg fingrene i forsøket. Bacon er ikke fullt så godt marinert i menneskeblod. Skal prøve å huske det 0 Siter
Freya Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Skal prøve å huske det Kjøp deg en sirkelsag til neste gang, så slipper du problemet. Alle burde ha et velfylt verktøysskrin. 0 Siter
Kizza1365380506 Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Du har vel en god kniv du kan bruke å dele det med. Om du ikke klarer det så la det tine litt, men ikke for mye. Om du må tine alt kan du jo be alle de single nabodamene dine på kvelds. Mvh 0 Siter
Åsemor Skrevet 10. januar 2004 Forfatter Skrevet 10. januar 2004 Du har vel en god kniv du kan bruke å dele det med. Om du ikke klarer det så la det tine litt, men ikke for mye. Om du må tine alt kan du jo be alle de single nabodamene dine på kvelds. Mvh Hehe... Nettopp. Ber de på frokost i morgen da. Egg og bacon uten egg 0 Siter
Gjest malun Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Hvis du har en skikkelig god, skarp kniv med litt størrelse, skal det fint la seg gjøre å skjære opp frossent kjøtt. Det har jeg gjort flere ganger, både med bacon og kyllingfileter. Du må ikke fryse ned igjen kjøtt som har vært opptint. 0 Siter
Sør Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Husk at bacon (og annet fett kjøtt) har en tendens til å bli harskt etter 3 måneder i fryseren. Med vennlig hilsen 0 Siter
Åsemor Skrevet 10. januar 2004 Forfatter Skrevet 10. januar 2004 Husk at bacon (og annet fett kjøtt) har en tendens til å bli harskt etter 3 måneder i fryseren. Med vennlig hilsen Og der gikk hele driten i søpla. (gikk ut på dato for flere mnd siden, pakket for over halvt år siden) 0 Siter
Gjest bedre føre var osv Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Del den opp i porsjoner før frysing neste gang. Men det har du vel tenkt på nå. 0 Siter
tiliti Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Og der gikk hele driten i søpla. (gikk ut på dato for flere mnd siden, pakket for over halvt år siden) Sånn .. til neste gang. Kjøtt kan fryses igjen etter å ha vært halvtint. Og mer enn halvtint trenger det ikke være for en normal kuttejobb. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 10. januar 2004 Skrevet 10. januar 2004 Jeg kan ta med et snes egg og noen bønner så kan vi spise frokost sammen til Bonanza. 0 Siter
Minigullet Skrevet 12. januar 2004 Skrevet 12. januar 2004 SEr du måtte kaste den, men til neste gang ... kjøtt kan tines, stekes og så fryses igjen (hvis det ikke er noe spesielt med bacon da) Det gjør alltid vi med kjøttdeigen fra Sverige.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.