Gå til innhold

Eggesalat


Anbefalte innlegg

Gjest Raggarpoket
Skrevet

Jeg er veldig godt fornøy med: 6 egg, en pose majones og en halv løk. Jeg bruker helst purè.

Hvis du topper med litt salt og pepper blir det kjempe godt!!!

Skrevet

6 egg

1 pose majones

1 lite beger rømme (sånn yoghurt beger str)

passe mengde med purre

litt kokt skinke i strimler

salt og pepper

Skrevet

Noen hardkokte egg i biter. 2-3 ss majones (Hellmans er best, Mills er ikke godt til dette). Litt salt og pepper, en dæsj sennep. Litt hakket vårløk eøøer gressløk, og har du karse så smaker det også kjempegodt.

Gjest linniett
Skrevet

Fikk lyst å smake, men teit spørsmål:

er det et tilbehør (isåfall til hva) eller har men det som et pålegg?

Gjest et tips
Skrevet

Fikk lyst å smake, men teit spørsmål:

er det et tilbehør (isåfall til hva) eller har men det som et pålegg?

Både og. Pålegg og tilbehør.

Skrevet

Fikk lyst å smake, men teit spørsmål:

er det et tilbehør (isåfall til hva) eller har men det som et pålegg?

Som pålegg er best synes jeg. Jeg liker det mellom to loffskiver med litt salat eller karse. Eller i baguette. Nam nam.

Gjest linniett
Skrevet

Som pålegg er best synes jeg. Jeg liker det mellom to loffskiver med litt salat eller karse. Eller i baguette. Nam nam.

Nam nam..............

Handlelisten for i morgen er klar..... slafse slafse

Skrevet

Fikk lyst å smake, men teit spørsmål:

er det et tilbehør (isåfall til hva) eller har men det som et pålegg?

Jeg synes det er kjempegodt på baguette sammen med salat, paprika og slangeagurk.

Skrevet

Jeg synes det er kjempegodt på baguette sammen med salat, paprika og slangeagurk.

Ingen i tråden her har nevnt dette:

Et dryss Sitronpepper på eggesalaten når den ligger spiseklar på skiva eller i baguetten er en FORUTSETNING for smaksopplevelsen! *sikle*

Skrevet

Min er knallgod:

4 hardkokte egg

1 eple

2 ss saft fra sylteagurk-glass

hakket sylteagurk (mengde etter smak og behag)

salt og pepper

Skill eggeplomme og eggehvite. Plommen moses i majonesen. Eggehviten hakkes opp og has i - det samme med eplet (jeg pleier å ta av skallet). Jeg har mye sylteagurk i min, og mer enn de 2ss med saft, men så er jeg veldig glad i sylteagurk...

Den er utrolig god - beste jeg har smakt!

hare1365380455
Skrevet

Takk for tips:) Høres godt ut! Så det må jeg prøve å lage.....

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...