Gå til innhold

Pai som kan lages dagen før?


Anbefalte innlegg

Skal ha et spesielt besøk (nei, ikke mannebesøk!) mandag kveld etter at ungene er i seng og har ikke mer enn et kvarter - en liten halvtime på meg til å mekke noe spiselig. Vedkommende kommer rett fra jobb og er sikkert sulten. Noe forslag til en pai jeg kan lage dagen før og evt. varme opp? Ikke søtt, men mer middagsaktig.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/136323-pai-som-kan-lages-dagen-f%C3%B8r/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Denne kyllingpaien er veldig god.

150 g smør

200 g hvetemel

2 ss vann

400 g grillet kylling

150 g bacon

1 løk

3 dl melk

5 egg

1/2 pk frossen spinat

1 ts salt

1/2 ts hvit pepper

1 dl revet ost

Smuldre smør og mel og tilsett vann. Dekk bunnen av en paiform og stek ved 200 grader i ca 15 minutter. Klipp bacon i biter og finhakk løk, fres i en panne. Skjær kyllingkjøtt i biter. Fordel av godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek videre i 25 minutter.

Denne kyllingpaien er veldig god.

150 g smør

200 g hvetemel

2 ss vann

400 g grillet kylling

150 g bacon

1 løk

3 dl melk

5 egg

1/2 pk frossen spinat

1 ts salt

1/2 ts hvit pepper

1 dl revet ost

Smuldre smør og mel og tilsett vann. Dekk bunnen av en paiform og stek ved 200 grader i ca 15 minutter. Klipp bacon i biter og finhakk løk, fres i en panne. Skjær kyllingkjøtt i biter. Fordel av godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek videre i 25 minutter.

Spinat? Kan den byttes ut med noe annet? Broccoli f.eks.? Og kan den varmes opp dagen etter?

Annonse

Gjest eplepai med is

Går det an å lage paiskallet dagen før og halvsteke det og så steke det ferdig med fyllet dagen etter? Hvordan oppbevarer man det i tilfelle? Paier er et nytt kjøkkenområde for meg.

Kan du ikke steke hele dagen før, og så varme den i ovnen dagen etter??

Spinat? Kan den byttes ut med noe annet? Broccoli f.eks.? Og kan den varmes opp dagen etter?

Du kan bytte det ut med hva du vil, eller bare la det være. Kan godt varmes opp dagen etter, jeg ville ventet med osten til du skal varme den opp, da smaker den best.

Går det an å lage paiskallet dagen før og halvsteke det og så steke det ferdig med fyllet dagen etter? Hvordan oppbevarer man det i tilfelle? Paier er et nytt kjøkkenområde for meg.

Det går ihvertfall an å lage paiskallet ferdig i formen og sette det i kjøleskapet. Det har det godt av uansett, for da krymper det ikke så lett under steking. Du får vel forstekt det mens du og barna spiser middag for eksempel ?

Denne kyllingpaien er veldig god.

150 g smør

200 g hvetemel

2 ss vann

400 g grillet kylling

150 g bacon

1 løk

3 dl melk

5 egg

1/2 pk frossen spinat

1 ts salt

1/2 ts hvit pepper

1 dl revet ost

Smuldre smør og mel og tilsett vann. Dekk bunnen av en paiform og stek ved 200 grader i ca 15 minutter. Klipp bacon i biter og finhakk løk, fres i en panne. Skjær kyllingkjøtt i biter. Fordel av godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek videre i 25 minutter.

Hva bruker du å servere til denne paien?

Høres veldig god ut :-)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...