Lillemus Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 Skal ha et spesielt besøk (nei, ikke mannebesøk!) mandag kveld etter at ungene er i seng og har ikke mer enn et kvarter - en liten halvtime på meg til å mekke noe spiselig. Vedkommende kommer rett fra jobb og er sikkert sulten. Noe forslag til en pai jeg kan lage dagen før og evt. varme opp? Ikke søtt, men mer middagsaktig. 0 Siter
Gjest dimi Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 Ikke mannebesøk? Den må du dra lengre ut på landet med ;o) 0 Siter
Tornerose Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 Denne kyllingpaien er veldig god. 150 g smør 200 g hvetemel 2 ss vann 400 g grillet kylling 150 g bacon 1 løk 3 dl melk 5 egg 1/2 pk frossen spinat 1 ts salt 1/2 ts hvit pepper 1 dl revet ost Smuldre smør og mel og tilsett vann. Dekk bunnen av en paiform og stek ved 200 grader i ca 15 minutter. Klipp bacon i biter og finhakk løk, fres i en panne. Skjær kyllingkjøtt i biter. Fordel av godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek videre i 25 minutter. 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. februar 2004 Forfatter Skrevet 12. februar 2004 Denne kyllingpaien er veldig god. 150 g smør 200 g hvetemel 2 ss vann 400 g grillet kylling 150 g bacon 1 løk 3 dl melk 5 egg 1/2 pk frossen spinat 1 ts salt 1/2 ts hvit pepper 1 dl revet ost Smuldre smør og mel og tilsett vann. Dekk bunnen av en paiform og stek ved 200 grader i ca 15 minutter. Klipp bacon i biter og finhakk løk, fres i en panne. Skjær kyllingkjøtt i biter. Fordel av godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek videre i 25 minutter. Spinat? Kan den byttes ut med noe annet? Broccoli f.eks.? Og kan den varmes opp dagen etter? 0 Siter
Gjest blåbærpai med is Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 Pai med skinke og ost? 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. februar 2004 Forfatter Skrevet 12. februar 2004 Pai med skinke og ost? Går det an å lage paiskallet dagen før og halvsteke det og så steke det ferdig med fyllet dagen etter? Hvordan oppbevarer man det i tilfelle? Paier er et nytt kjøkkenområde for meg. 0 Siter
Gjest eplepai med is Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 Går det an å lage paiskallet dagen før og halvsteke det og så steke det ferdig med fyllet dagen etter? Hvordan oppbevarer man det i tilfelle? Paier er et nytt kjøkkenområde for meg. Kan du ikke steke hele dagen før, og så varme den i ovnen dagen etter?? 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. februar 2004 Forfatter Skrevet 12. februar 2004 Kan du ikke steke hele dagen før, og så varme den i ovnen dagen etter?? Blir den like god da da? Har som regel inntrykk av at oppvarma-mat ikke er like godt som fersk. Bortsett fra oppstekt potetball da... Mmmm.... 0 Siter
Tornerose Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 Spinat? Kan den byttes ut med noe annet? Broccoli f.eks.? Og kan den varmes opp dagen etter? Du kan bytte det ut med hva du vil, eller bare la det være. Kan godt varmes opp dagen etter, jeg ville ventet med osten til du skal varme den opp, da smaker den best. 0 Siter
Ritva Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 http://www.matoppskrift.no/sider/resultatsok.asp Det går helt fint å lage paien helt klar i forveien,men husk å forstek bunnen i 10 min før fyllet..også setter du hele paien til kjøling og steker den slik den skal stekes dagen etter:) 0 Siter
Atene Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 Går det an å lage paiskallet dagen før og halvsteke det og så steke det ferdig med fyllet dagen etter? Hvordan oppbevarer man det i tilfelle? Paier er et nytt kjøkkenområde for meg. Det går ihvertfall an å lage paiskallet ferdig i formen og sette det i kjøleskapet. Det har det godt av uansett, for da krymper det ikke så lett under steking. Du får vel forstekt det mens du og barna spiser middag for eksempel ? 0 Siter
Gjest komler? Skrevet 12. februar 2004 Skrevet 12. februar 2004 Blir den like god da da? Har som regel inntrykk av at oppvarma-mat ikke er like godt som fersk. Bortsett fra oppstekt potetball da... Mmmm.... Du mener komle? Det er kjempegodt dagen etter når man steker det på panna!! 0 Siter
magnolia Skrevet 13. februar 2004 Skrevet 13. februar 2004 Denne kyllingpaien er veldig god. 150 g smør 200 g hvetemel 2 ss vann 400 g grillet kylling 150 g bacon 1 løk 3 dl melk 5 egg 1/2 pk frossen spinat 1 ts salt 1/2 ts hvit pepper 1 dl revet ost Smuldre smør og mel og tilsett vann. Dekk bunnen av en paiform og stek ved 200 grader i ca 15 minutter. Klipp bacon i biter og finhakk løk, fres i en panne. Skjær kyllingkjøtt i biter. Fordel av godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek videre i 25 minutter. Hva bruker du å servere til denne paien? Høres veldig god ut :-) 0 Siter
Tornerose Skrevet 13. februar 2004 Skrevet 13. februar 2004 Hva bruker du å servere til denne paien? Høres veldig god ut :-) Bare en vanlig grønn salat, (med tomater og avocado er kjempegodt). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.