Gå til innhold

Isdilla.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Annonse

Hehe, det er faktisk utrolig godt, tro det eller ei!

om du lover det så, skal jeg heller tro deg.

for du har tydeligvis en god gane, elsker også cookies & cream fra Haagen Dasz. vet du forresten om den er dansk? uttalte meg om at den var det under her et sted. ble litt usikker ved nærmere ettertanke.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138788-isdilla/page/2/#findComment-869722
Del på andre sider

Hehe, det er faktisk utrolig godt, tro det eller ei!

om du lover det så, skal jeg heller tro deg.

for du har tydeligvis en god gane, elsker også cookies & cream fra Haagen Dasz. vet du forresten om den er dansk? uttalte meg om at den var det under her et sted. ble litt usikker ved nærmere ettertanke.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138788-isdilla/page/2/#findComment-869723
Del på andre sider

om du lover det så, skal jeg heller tro deg.

for du har tydeligvis en god gane, elsker også cookies & cream fra Haagen Dasz. vet du forresten om den er dansk? uttalte meg om at den var det under her et sted. ble litt usikker ved nærmere ettertanke.

Haagen Dasz er belgisk.

Her har du forresten oppskriften på lakris-isen, hvis du tør å prøve. :-) Veldig enkelt, og veldig godt.

6 dl kremfløte

60 g søt lakris

125 g melis

Ha halvparten av fløten i en kjele. Hakk lakrisen i tynne strimler og ha i gryten. Kok forsiktig opp og la småkoke i 3-4 minutter, under omrøring, til lakrisen smelter. Ta kjelen av platen og avkjøl, rør av og til. Pisk resten av fløten sammen med melis. Sil lakrisfløten oppi bollen med pisket krem og vend sammen. Frys til is.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138788-isdilla/page/2/#findComment-869867
Del på andre sider

Haagen Dasz er belgisk.

Her har du forresten oppskriften på lakris-isen, hvis du tør å prøve. :-) Veldig enkelt, og veldig godt.

6 dl kremfløte

60 g søt lakris

125 g melis

Ha halvparten av fløten i en kjele. Hakk lakrisen i tynne strimler og ha i gryten. Kok forsiktig opp og la småkoke i 3-4 minutter, under omrøring, til lakrisen smelter. Ta kjelen av platen og avkjøl, rør av og til. Pisk resten av fløten sammen med melis. Sil lakrisfløten oppi bollen med pisket krem og vend sammen. Frys til is.

tøft.

skal vurdere om jeg er modig nok.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138788-isdilla/page/2/#findComment-869869
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...