Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Retz tvinger meg til å bake til Snuppas komfirmasjon, så nå trenger jeg seriøst hjelp her altså!

Oppskrift på en stor, men enkel kakebunn. Anyone?

*Venter på at svarene skal strømme inn* ;-)

Fortsetter under...

Gjest Sorry, that Nickname is reserved by another user
Skrevet

Gå på Rema, gå til hylla for mel ol. Der finner du en ferdiglaget. Det er min beste oppskrift.

Skrevet

Gå på Rema, gå til hylla for mel ol. Der finner du en ferdiglaget. Det er min beste oppskrift.

Hehe! :-)

Skrevet

Ikke kom her med bløff. Du ska ha kakebånn te å forsterke chassi'et på Chevy'n, det skarru det!

*hiver seg bak sofa'n*

Skrevet

Ikke kom her med bløff. Du ska ha kakebånn te å forsterke chassi'et på Chevy'n, det skarru det!

*hiver seg bak sofa'n*

Arrghhhh! Du asså! Her kan man ikke stikke nesa innom gamle trakter uten å bli mobba! *Fnyyys*

Det er ikke noe Chevy, det er en Mustang! En F*O*R*D MUSTANG!!!!

Jeg tror jeg skal lage en ekstra bløtkake, og kaste den ettter "noen"... *gliise*

Gjest Terakotta
Skrevet

Hei!

(flisa her)

denne kan du ikke få laget feil:

Sukkerbrød (kan ikke misslykkes)

meget stiv eggedosis av:

4 egg

1 1/2 kopp sukker

sikt i:

1 kopp hvetemel

1 kopp potetmel

3 ts bakepulver

til slutt har du i 1/2 kopp varmt vann.

Bruk springform, men ikke smør den, kle kun bunnen med et bakepapir.

Stek kaken ved 175oC i ca. 3/4 time.

Sleng den opp ned på en rist etter steking, og vent litt før du tar den ut av formen.

Annonse

Skrevet

Arrghhhh! Du asså! Her kan man ikke stikke nesa innom gamle trakter uten å bli mobba! *Fnyyys*

Det er ikke noe Chevy, det er en Mustang! En F*O*R*D MUSTANG!!!!

Jeg tror jeg skal lage en ekstra bløtkake, og kaste den ettter "noen"... *gliise*

...bløtkake, yummi.

*gaper høøøøøyt*

Skrevet

Hei!

(flisa her)

denne kan du ikke få laget feil:

Sukkerbrød (kan ikke misslykkes)

meget stiv eggedosis av:

4 egg

1 1/2 kopp sukker

sikt i:

1 kopp hvetemel

1 kopp potetmel

3 ts bakepulver

til slutt har du i 1/2 kopp varmt vann.

Bruk springform, men ikke smør den, kle kun bunnen med et bakepapir.

Stek kaken ved 175oC i ca. 3/4 time.

Sleng den opp ned på en rist etter steking, og vent litt før du tar den ut av formen.

Og hva i huleste er en springform? *flau*

Ps: Jeg vet hva bakepapir er. He,he...

Gjest Terakotta
Skrevet

Og hva i huleste er en springform? *flau*

Ps: Jeg vet hva bakepapir er. He,he...

i svarte----- spør mora di! :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...