Sofies mamma Skrevet 11. mai 2004 Skrevet 11. mai 2004 Det er så lenge siden jeg har gjort det. Har asparges. Skal den kuttes av nederst? Skrelles? Koke hvor lenge? 0 Siter
xomega Skrevet 11. mai 2004 Skrevet 11. mai 2004 De hvite skal skrelles, de grønne trenger du ikke skrelle. Begge typer skal knekkes nede der de "gir etter". Er det vanlig grønne asparges skal de kokes i ca 4 min. Babyasparges i ca 2 min. De hvite er jeg litt usikker på hvor lenge skal koke. Er ikke asparges godt? Nam, jeg ble rett fristet... Det er veldig godt med nyrevet parmesan over... Bon apetit... 0 Siter
amber sun Skrevet 11. mai 2004 Skrevet 11. mai 2004 Asparges er kjempegodt! Grønn asparges skjærer du litt av nederst, og så har du dem i kjelen. Har du aspargeskjele, da? Da kan du isåfall dampe dem, det blir best. Fyll gryta til risten begynner, la dem koke i 3-7 minutter..noe mere hvis tykke stilker. Her er det viktig at du bruker gaffel og kjenner på dem at de er passe dampet. Det skal være omtrent som når du koker potet mtp motstand. Heller litt mindre kokt enn mere. Skal lage det som et av tilbehørene til middag på lørdag, jeg. Gleder meg allerede. mmm 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.