Gå til innhold

Hvordan koke asparges?


Anbefalte innlegg

Sofies mamma
Skrevet

Det er så lenge siden jeg har gjort det.

Har asparges.

Skal den kuttes av nederst? Skrelles? Koke hvor lenge?

Fortsetter under...

Skrevet

De hvite skal skrelles, de grønne trenger du ikke skrelle. Begge typer skal knekkes nede der de "gir etter".

Er det vanlig grønne asparges skal de kokes i ca 4 min. Babyasparges i ca 2 min.

De hvite er jeg litt usikker på hvor lenge skal koke.

Er ikke asparges godt? Nam, jeg ble rett fristet...

Det er veldig godt med nyrevet parmesan over...

Bon apetit...

Skrevet

Asparges er kjempegodt!

Grønn asparges skjærer du litt av nederst, og så har du dem i kjelen.

Har du aspargeskjele, da? Da kan du isåfall dampe dem, det blir best.

Fyll gryta til risten begynner, la dem koke i 3-7 minutter..noe mere hvis tykke stilker.

Her er det viktig at du bruker gaffel og kjenner på dem at de er passe dampet. Det skal være omtrent som når du koker potet mtp motstand. Heller litt mindre kokt enn mere.

Skal lage det som et av tilbehørene til middag på lørdag, jeg. Gleder meg allerede.

mmm

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...