cecily Skrevet 20. juli 2004 Skrevet 20. juli 2004 Husmødre og -fedre, hvilke typer kaker kan fryses og i hvilken tilstand? Krem og diverse tas vel på etter tining? Hvor lenge kan de fryses? Smaker de like godt etterpå? Hvordan tine mest mulig skånsomt? *jafse slafse* 0 Siter
dolianer Skrevet 20. juli 2004 Skrevet 20. juli 2004 Jeg pleier ihvertfall å stadig fylle fryseren med: gulrotkake, eplepai, kringle og boller. Så disse kan ihvertfall fryses ned. 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 21. juli 2004 Skrevet 21. juli 2004 bløtekake med marsipan kan fryses! Mamma har nemlig alltid marsipankake julaften.. og den har vært fryst. Stefaren min får alltid en diger marispankake fra jobben, så de deler den i to og fryser den. Går så bra så! Hun har den på kjøkkenbenken en del timer, så setter hun den i kjøleskapet. Smaker alltid som fersk kake. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.