Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Husmødre og -fedre, hvilke typer kaker kan fryses og i hvilken tilstand? Krem og diverse tas vel på etter tining?

Hvor lenge kan de fryses? Smaker de like godt etterpå? Hvordan tine mest mulig skånsomt?

*jafse slafse*

Skrevet

Jeg pleier ihvertfall å stadig fylle fryseren med: gulrotkake, eplepai, kringle og boller. Så disse kan ihvertfall fryses ned.

Gjest Pricilla
Skrevet

bløtekake med marsipan kan fryses! Mamma har nemlig alltid marsipankake julaften.. og den har vært fryst. Stefaren min får alltid en diger marispankake fra jobben, så de deler den i to og fryser den. Går så bra så! Hun har den på kjøkkenbenken en del timer, så setter hun den i kjøleskapet. Smaker alltid som fersk kake.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...