Gå til innhold

Ripsgele


Anbefalte innlegg

Monstertruck
Skrevet

Hjelp! Har kokt bærene og holder på å sile, men jeg har ikke "små glass" som det står i oppskriften. Etter jeg har kokt sammen med sukkeret, kan jeg da kjøle ned geleen og deretter ha den over i plastbeger? Har noen jeg brukte til jordbærsylte.

Og kan ripsgele fryses?

Skrevet

Svaret kommer nok for sent - men ja, du _kan_ kjøle ned geleen og ha den over i andre beger etterpå, men den blir jo ikke pen da! :o) Den stivner jo.

Nei, den skal ikke fryses, men holder i månedsvis i tett glass på et kjølig sted.

Monstertruck
Skrevet

Svaret kommer nok for sent - men ja, du _kan_ kjøle ned geleen og ha den over i andre beger etterpå, men den blir jo ikke pen da! :o) Den stivner jo.

Nei, den skal ikke fryses, men holder i månedsvis i tett glass på et kjølig sted.

Takk for svar!

Fant noen glass til å ha det på, så nå er det neste problemet: Hva er parafinvoks? Skal liksom ha det over slik at det blir tett.

Skrevet

Takk for svar!

Fant noen glass til å ha det på, så nå er det neste problemet: Hva er parafinvoks? Skal liksom ha det over slik at det blir tett.

Brukte min avdøde eks-svigermor aldri og hun lagde verdens beste ripsgele! Og den holdt vinteren over i kjøleskapet, om den fikk stå så lenge da. :o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...