snx Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Har vært på MEGA og kjøpt kransekakemasse. Men så kom jeg på at jeg gjorde akkuratt det samme i fjor, og da ble de så tørre. Så nå lurer jeg på om der er noen her som er flinke til å få kransekakene til å bli "seige" inni? Det har vel litt med temp og hvor lenge de stekes?? Tips?? 0 Siter
libra Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Legg en brødbit i boksen sammen med kransekakestengene, da blir de seige og gode :-) 0 Siter
Elis31 Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Legg en brødbit i boksen sammen med kransekakestengene, da blir de seige og gode :-) Har også hørt at de skal fryses før du monterer den. Det skal også gjøre den seig. Lagde kranskekake til et selskap hos en venninne en gang. Hun syntes den var stein hard. Men min farmor hadde alltid laget de steinharde så jeg trodde det var slik de skulle være ; ) 0 Siter
snx Skrevet 6. desember 2004 Forfatter Skrevet 6. desember 2004 Legg en brødbit i boksen sammen med kransekakestengene, da blir de seige og gode :-) Ikke mer enn det som skal til!? Men er det samme hvilken brødtype det er eller? 0 Siter
Gjest Randih Skrevet 6. desember 2004 Skrevet 6. desember 2004 Putt den i fryseren!!! Jeg har også kjøpt kransekakedeig på mega, stekt stenger og putta i fryseren. Jeg stekte på 175gr i6-7-8 minutter.(Husekr ikke helt, prøv deg litt frem) Du kan jo montere kaken, for så å fryse den? Når du så tar den opp igjen, oppbevarer du den i en boks sammen med en brødskalk. Blir så bra så, skal du se...... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Putt den i fryseren!!! Jeg har også kjøpt kransekakedeig på mega, stekt stenger og putta i fryseren. Jeg stekte på 175gr i6-7-8 minutter.(Husekr ikke helt, prøv deg litt frem) Du kan jo montere kaken, for så å fryse den? Når du så tar den opp igjen, oppbevarer du den i en boks sammen med en brødskalk. Blir så bra så, skal du se...... Brødskalk??? Hvorfor det? *forvirra* 0 Siter
laban Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Brødskalk??? Hvorfor det? *forvirra* En myk komponent i kakeboksen holder mandel- og nøttekaker myke. Du vet kanskje hva som skjer med knekkebrødene hvis man blander knekkebrød og brødskiver i samme matpakke? Derfor er det lurt å legge litt brød sammen med småkaker som man _ønsker_ å holde myke / seige. Skift ut brødbiten når den har nådd kavringstadiet. 0 Siter
linko Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Putt den i fryseren!!! Jeg har også kjøpt kransekakedeig på mega, stekt stenger og putta i fryseren. Jeg stekte på 175gr i6-7-8 minutter.(Husekr ikke helt, prøv deg litt frem) Du kan jo montere kaken, for så å fryse den? Når du så tar den opp igjen, oppbevarer du den i en boks sammen med en brødskalk. Blir så bra så, skal du se...... Akkurat det gjør mora mi også, fryses og legger nedi brødskalk i posen etterpå. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 En myk komponent i kakeboksen holder mandel- og nøttekaker myke. Du vet kanskje hva som skjer med knekkebrødene hvis man blander knekkebrød og brødskiver i samme matpakke? Derfor er det lurt å legge litt brød sammen med småkaker som man _ønsker_ å holde myke / seige. Skift ut brødbiten når den har nådd kavringstadiet. Dæven, da lærte jeg noe nytt i dag også. Jeg spiser aldri matpakker. Hater matpakker. Og jeg ville ihvertfall ikke finni på å putte knekkebrød i matpakka! :grøss: 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.