Dory Skrevet 12. januar 2005 Forfatter Skrevet 12. januar 2005 De skal vel ha en saus? Jeg lar de trekke i sausen ca. 15 min. Ja, det kan jeg kanskje også gjøre ja:) Hmm, nå ble jeg i tvil her.. Jaja, jeg får se det an:) Vennlig hilsen, 0 Siter
Babette Skrevet 12. januar 2005 Skrevet 12. januar 2005 Ser du har fått flere oppskrifter, så skal ikke gi deg min. Men vil anbefale deg å brune de litt i pannen, for så å ettersteke de i stekeovnen. (200 grader, 25 min). Synes de blir saftigere, og det er vanskelig å gjennomsteke de uten at de blir harde/brent i panna. God ide! Da kan de jo få selskap av tynne potetbåter i langpanna, penslet med krydret olivenolje. Og alt blir ferdig til samme tid. Hvor i ovnen setter du dette? Midt i? 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 12. januar 2005 Skrevet 12. januar 2005 De skal vel ha en saus? Jeg lar de trekke i sausen ca. 15 min. Synes de blir litt...dvaske av trekking. Men sikkert en smakssak. 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 12. januar 2005 Skrevet 12. januar 2005 God ide! Da kan de jo få selskap av tynne potetbåter i langpanna, penslet med krydret olivenolje. Og alt blir ferdig til samme tid. Hvor i ovnen setter du dette? Midt i? Midt på ja Jeg lager som regel en gedigen porsjon, og legger det i fryseren. 0 Siter
Babette Skrevet 12. januar 2005 Skrevet 12. januar 2005 Midt på ja Jeg lager som regel en gedigen porsjon, og legger det i fryseren. Kjempelurt, det skal jeg også prøve. Jeg pleier å bruke karbonadedeig. i helgen lagde jeg en gresk variant, med små kjøttkaker (kjøttboller) som trakk seg ferdig i tomatsaus etter bruning i olje. De ble veldig gode. Dertil serverte jeg skiver av aubergine krydret med salt og pepper og stekt gylne og myke i olje, som et alternativ til poteter/ris/pasta. Og gresk salat. 0 Siter
Gjest fra sine. Skrevet 12. januar 2005 Skrevet 12. januar 2005 "Det man må tenke på når man leser kokebøker, er at alle oppskriftene er mest mulig økonomiske." Det er vel en sannhet med modifikasjoner - det kommer an på hva slags kokebøker man bruker. Jeg har flere hvor det konsekvent anbefales det feteste alternativet, eller hvor flere valgmuligheter er oppgitt. Da har du fine kokebøker! Mine er såå kjipe, foreslår t.o.m å lage kakao med vann! 0 Siter
Babette Skrevet 12. januar 2005 Skrevet 12. januar 2005 Midt på ja Jeg lager som regel en gedigen porsjon, og legger det i fryseren. Bare et lite spørsmål til: Bruner du dem helt "ferdig" i stekepanna? Altså blir de ikke brunere i stekovnen, når du har såpass varme? Takk for svar. 0 Siter
Spirello Skrevet 12. januar 2005 Skrevet 12. januar 2005 Hvitløk og salt og pepper så klart! ; ) Ikke dumt å ettersteke de i ovnen... 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 12. januar 2005 Skrevet 12. januar 2005 Bare et lite spørsmål til: Bruner du dem helt "ferdig" i stekepanna? Altså blir de ikke brunere i stekovnen, når du har såpass varme? Takk for svar. Blir ikke noe særlig brunere nei. Ble inspirert til å lage en kilo med kjøttkaker selv nå 0 Siter
Gjest malun Skrevet 13. januar 2005 Skrevet 13. januar 2005 Da har du fine kokebøker! Mine er såå kjipe, foreslår t.o.m å lage kakao med vann! Urgh! Kanskje på tide å få seg nye kokebøker da? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.