ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Hvor lenge steker man en rå kylling i ovnen for å få den spiselig? Hvor mange grader steker man den på? Jeg skal ikke gjøre noe fancy med den. Bare få den spiselig. Hvor lenge og på hvilken varme? 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Jøss i all verden.. nå skulle jeg AKKURAT til å spørre om det samme!! freaky!!! Jeg satt in rå kylling i ovnen for ca 15 min siden, og synes det går treigt framover, derfor tenkte jeg at jeg skulle spørre kloke dolere 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Jøss i all verden.. nå skulle jeg AKKURAT til å spørre om det samme!! freaky!!! Jeg satt in rå kylling i ovnen for ca 15 min siden, og synes det går treigt framover, derfor tenkte jeg at jeg skulle spørre kloke dolere 200gr. en drøy time. Kommer jo litt an på størrelsen. Nå mener jeg rå kylling og deler den gjerne i to. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 Jøss i all verden.. nå skulle jeg AKKURAT til å spørre om det samme!! freaky!!! Jeg satt in rå kylling i ovnen for ca 15 min siden, og synes det går treigt framover, derfor tenkte jeg at jeg skulle spørre kloke dolere Da håper jeg vi får noen vettuge svar! Jeg spiser kylling og ris om natta når jeg jobber, og har funnet ut at man sparer betydelige summer på å kjøpe rå kylling til 19,90 i Norge (og enda billigere i Sverige), i forhold til å betale 44,90 for en overgrilla kylling på Rimi. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Da håper jeg vi får noen vettuge svar! Jeg spiser kylling og ris om natta når jeg jobber, og har funnet ut at man sparer betydelige summer på å kjøpe rå kylling til 19,90 i Norge (og enda billigere i Sverige), i forhold til å betale 44,90 for en overgrilla kylling på Rimi. Det har jeg også funnet ut. Så derfor kjøpte jeg det istedet idag, smarte vi 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 200gr. en drøy time. Kommer jo litt an på størrelsen. Nå mener jeg rå kylling og deler den gjerne i to. Tusen takk visste ikke at det tok så lang tid jeg, men nå vet jeg det:) 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 Det har jeg også funnet ut. Så derfor kjøpte jeg det istedet idag, smarte vi Helt klart. Nå trenger vi bare noen svar! Sjekket ut matprat.no, men søkefunksjonen der henger jo ikke på greip. Får opp kalveretter når jeg søker på kylling. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Helt klart. Nå trenger vi bare noen svar! Sjekket ut matprat.no, men søkefunksjonen der henger jo ikke på greip. Får opp kalveretter når jeg søker på kylling. Se dame55 sitt svar til meg. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 200gr. en drøy time. Kommer jo litt an på størrelsen. Nå mener jeg rå kylling og deler den gjerne i to. Men hvor mye veier en hel kylling? Den veier betydelig mer enn 200 gram. Og legger du den i en panne, uten noen i? 0 Siter
annegunn Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Da håper jeg vi får noen vettuge svar! Jeg spiser kylling og ris om natta når jeg jobber, og har funnet ut at man sparer betydelige summer på å kjøpe rå kylling til 19,90 i Norge (og enda billigere i Sverige), i forhold til å betale 44,90 for en overgrilla kylling på Rimi. Billigere, og ikke minst mye bedre. Kjøper man kylling (feks rooster i Harryland) i tokilosklassen kan man støffe den også, som om det var en minikalkun. 180 grader til den er ferdig. Kraften som siver ut når du stikker noe inn i de mest kjøttfulle delene skal være klar. En time, eller drøyt det, avhengig av størrelse og om den er fyllt. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 Se dame55 sitt svar til meg. Men det hjelper ikke meg så mye. Jeg aner ikke hva en kyllig veier, og den veier garantert mer enn 200 gram. Men hvis den veier dobbelt så mye synes jeg uansett 2 timer høres veldig, veldig lenge ut. Så her er det noe muffens! 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 Billigere, og ikke minst mye bedre. Kjøper man kylling (feks rooster i Harryland) i tokilosklassen kan man støffe den også, som om det var en minikalkun. 180 grader til den er ferdig. Kraften som siver ut når du stikker noe inn i de mest kjøttfulle delene skal være klar. En time, eller drøyt det, avhengig av størrelse og om den er fyllt. Oki. Takker og bukker. Så 180 grader i f.eks. en langpanne, uten noe annet mikkmakk oppi, i ca. 1 time, bør altså holde for 1 hel kylling (norsk, så den er ikke voldsomt stor). Skal snart til Sverige og hamstre! 0 Siter
hjertebarnet Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Men det hjelper ikke meg så mye. Jeg aner ikke hva en kyllig veier, og den veier garantert mer enn 200 gram. Men hvis den veier dobbelt så mye synes jeg uansett 2 timer høres veldig, veldig lenge ut. Så her er det noe muffens! Jeg tror hun mente 200 grader, ikke 200 gram. Altså en vanlig størrelse kylling stekes i 200 grader i 1 time. 0 Siter
annegunn Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Oki. Takker og bukker. Så 180 grader i f.eks. en langpanne, uten noe annet mikkmakk oppi, i ca. 1 time, bør altså holde for 1 hel kylling (norsk, så den er ikke voldsomt stor). Skal snart til Sverige og hamstre! 190-200 grader og 45-60 ,minutter ifølge Aschehougs store kokebok, og til kjøttkraften er klar. Det er konsistent med at vi normalt bruker en time ved 180 grader. Vi legger'n i et ildsfast fat, pensler evt med olje, og krydrer med estragon, karri og salt. Ris, broccoli og fløtesuas med fersk sopp i. Og rødvin. Nam :-) 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 Jeg tror hun mente 200 grader, ikke 200 gram. Altså en vanlig størrelse kylling stekes i 200 grader i 1 time. Ah, da er vi igang. En sier 180 grader, en sier 200 grader. Begge sier 1 time. Nå begynner vi å nærme oss noe. 0 Siter
annegunn Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 190-200 grader og 45-60 ,minutter ifølge Aschehougs store kokebok, og til kjøttkraften er klar. Det er konsistent med at vi normalt bruker en time ved 180 grader. Vi legger'n i et ildsfast fat, pensler evt med olje, og krydrer med estragon, karri og salt. Ris, broccoli og fløtesuas med fersk sopp i. Og rødvin. Nam :-) Jo, også snur vi den et par ganger underveis, starter og slutter med brystet opp. Da blir den jevnt stekt over det hele. 0 Siter
Spirello Skrevet 17. januar 2005 Skrevet 17. januar 2005 Er den hel? Da vil jeg si ca 1 1/2 time.. Stikk gaffelen i den og sjekk om det tyter ut rosa saft, da er den ikke ferdig.. Pleier å ha rå hakve kyllinger i en time på 220 grader, smører dem inn i grillkrysserm pepper og hvitløk.,. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 190-200 grader og 45-60 ,minutter ifølge Aschehougs store kokebok, og til kjøttkraften er klar. Det er konsistent med at vi normalt bruker en time ved 180 grader. Vi legger'n i et ildsfast fat, pensler evt med olje, og krydrer med estragon, karri og salt. Ris, broccoli og fløtesuas med fersk sopp i. Og rødvin. Nam :-) Ildfast form, ja. Det høres bedre ut enn langpanne! Men du bruker ikke noe annet oppi formen? Pensler kyllingen med olivenolje eller noe sånt, og that's it? 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 Jo, også snur vi den et par ganger underveis, starter og slutter med brystet opp. Da blir den jevnt stekt over det hele. Oki, thanks! 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 17. januar 2005 Forfatter Skrevet 17. januar 2005 Er den hel? Da vil jeg si ca 1 1/2 time.. Stikk gaffelen i den og sjekk om det tyter ut rosa saft, da er den ikke ferdig.. Pleier å ha rå hakve kyllinger i en time på 220 grader, smører dem inn i grillkrysserm pepper og hvitløk.,. Hva er du smører den inn i sa du? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.