Gjest Mora2 Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 http://www.aftenposten.no/forbruker/article950530.ece 0 Siter
Gjest Huttetuttetu Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 Det jeg umiddelbart tenkte på var rengjøringsjobben. Alle som har sølt med makrell-i-tomat hjemme på kjøkkenet, vet hvor fettete og ekkelt det blir! 0 Siter
flisa Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 hihi! - jeg har jobbet med det der greiene der og det lukter noe infernalsk! 0 Siter
Gjest malun Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 Mine tanker går nå til de ansatte som ble kalt inn for å rydde opp etter "uhellet". *urk* 0 Siter
G-bo Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 hihi! - jeg har jobbet med det der greiene der og det lukter noe infernalsk! Bare litt nysgjerrig, men spiser du "flykrasj" etter å ha sett hvordan det blir laget?? 0 Siter
flisa Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 Bare litt nysgjerrig, men spiser du "flykrasj" etter å ha sett hvordan det blir laget?? jada! -men jeg lagde bare boksen.... jobba på et laboratorium hvor vi prøvepakket - noen ganger ute på Stabburet. I kaffepausen hadde vi alltid kalde fiskeboller med sennep på en gaffel! MEN, det verste jeg har vært med på å åpne var bomba krabbe på boks fra Canada - vi frykta det verste da kartongen var bløt i bunnen og det surra fluer rundt... Vi måtte undersøke om det var "boksen sin skyld" - altså vår, eller om de ikk hadde sterilisert varene godt nok på hermetikkfabrikken. Egentlig spennende, En gang ble jeg sendt på dagstur til Tondhjem Preserving for å stå og åpne en hel pall med leverposteibokser - hehe - da får man blemmer i fingra! - så skrev vi satistikk over hvor lette/vanskelig de var å åpne -og om ringen holdt. Litt av en vitenskap det der! *mimre* - jobba med det i 6 år.... 0 Siter
Gjest Mora2 Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 Det jeg umiddelbart tenkte på var rengjøringsjobben. Alle som har sølt med makrell-i-tomat hjemme på kjøkkenet, vet hvor fettete og ekkelt det blir! Jeg har en stooor skrekk for at en av ungene en eller annen gang skal greie å få tranflaska i gulvet. 0 Siter
sigga Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 jada! -men jeg lagde bare boksen.... jobba på et laboratorium hvor vi prøvepakket - noen ganger ute på Stabburet. I kaffepausen hadde vi alltid kalde fiskeboller med sennep på en gaffel! MEN, det verste jeg har vært med på å åpne var bomba krabbe på boks fra Canada - vi frykta det verste da kartongen var bløt i bunnen og det surra fluer rundt... Vi måtte undersøke om det var "boksen sin skyld" - altså vår, eller om de ikk hadde sterilisert varene godt nok på hermetikkfabrikken. Egentlig spennende, En gang ble jeg sendt på dagstur til Tondhjem Preserving for å stå og åpne en hel pall med leverposteibokser - hehe - da får man blemmer i fingra! - så skrev vi satistikk over hvor lette/vanskelig de var å åpne -og om ringen holdt. Litt av en vitenskap det der! *mimre* - jobba med det i 6 år.... Spennende "karriere" du har bak deg du... tenk å få åpne en masse bokser bare for å teste om de er lette eller vanskelige å åpne... og så fiskeboller med sennep på da gitt...unnskyld at jeg sier det men; JÆRK... er det noe du spiser enda? 0 Siter
Hawkwind Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 ...hadde ikke vært gøy å være tilstede på det lageret da det sa "boff"; hadde nok blitt en del timer i dusjen for å bli kvitt den lukta ;-) 0 Siter
Ade|ina Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 Det var da godt det skjedde der - at det ble oppdaget. For tenk om noen av disse boksene hadde blitt sendt ut til butikker. Bare tanken på å åpne en råtten boks med makrell da :-o Stakkars de som skal rydde opp i dette. 0 Siter
G-bo Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 jada! -men jeg lagde bare boksen.... jobba på et laboratorium hvor vi prøvepakket - noen ganger ute på Stabburet. I kaffepausen hadde vi alltid kalde fiskeboller med sennep på en gaffel! MEN, det verste jeg har vært med på å åpne var bomba krabbe på boks fra Canada - vi frykta det verste da kartongen var bløt i bunnen og det surra fluer rundt... Vi måtte undersøke om det var "boksen sin skyld" - altså vår, eller om de ikk hadde sterilisert varene godt nok på hermetikkfabrikken. Egentlig spennende, En gang ble jeg sendt på dagstur til Tondhjem Preserving for å stå og åpne en hel pall med leverposteibokser - hehe - da får man blemmer i fingra! - så skrev vi satistikk over hvor lette/vanskelig de var å åpne -og om ringen holdt. Litt av en vitenskap det der! *mimre* - jobba med det i 6 år.... Hmmmm, det der var jo også en jobb..., råtne bomba krabber..., hadde nok følt jeg ikke fikk nok betalt den dagen:-) 0 Siter
flisa Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 Spennende "karriere" du har bak deg du... tenk å få åpne en masse bokser bare for å teste om de er lette eller vanskelige å åpne... og så fiskeboller med sennep på da gitt...unnskyld at jeg sier det men; JÆRK... er det noe du spiser enda? ikke så ofte....hehe 0 Siter
flisa Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 Hmmmm, det der var jo også en jobb..., råtne bomba krabber..., hadde nok følt jeg ikke fikk nok betalt den dagen:-) Jeg har jo laboratorieutdannelse - så det var jo spennende da! - 0 Siter
flisa Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 Jeg har en stooor skrekk for at en av ungene en eller annen gang skal greie å få tranflaska i gulvet. jeg har en venninne som kaster opp av sennepslukt - en gang var hun hjemme - hun hadde barselpermisjon - og et glass dijon-sennep datt i gulvet og knuste - da bare grep hun ungen og for på dør til gubben var hjemme og fikk vasket - før hun kom hjem - - hun grein da den knuste - så ille syntes hun lukta var - hehehe 0 Siter
Gjest Mora2 Skrevet 18. januar 2005 Skrevet 18. januar 2005 jeg har en venninne som kaster opp av sennepslukt - en gang var hun hjemme - hun hadde barselpermisjon - og et glass dijon-sennep datt i gulvet og knuste - da bare grep hun ungen og for på dør til gubben var hjemme og fikk vasket - før hun kom hjem - - hun grein da den knuste - så ille syntes hun lukta var - hehehe Ille med sennep også, særlig for henne hvis hun kaster opp av lukta. Det er ikke lukta som er verst med tran, synes jeg, men det må jo være nesten komplett umulig å få vasket helt bort. 0 Siter
Gjest Træge trønder'n Skrevet 19. januar 2005 Skrevet 19. januar 2005 Æ E NO GLA DE ITJ VA PÅ METT KJØKKEN DERRE JA! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.