Zarine Skrevet 22. januar 2005 Skrevet 22. januar 2005 Hei kakebakerkollegaer :-p Går det an å bytte ut vanleg sjokolade med kvit sjokolade utan at det endrar bakeegenskapane? Eg har ikkje klart å finne "vettuge" oppskrifter på kvite sjokoladekaker, men eg tør liksom ikkje risikere å ruinere ei ellers god kake m å eksperimentere DERSOM andre har prøvd det før og kan seie om det går bra eller om det går ad undas... Eg er ellers VELDIG glad i tunge mørke sjokoladekaker, men av og til har ein lyst på litt forandring, og i dag skal eg prøve den nye snømann-kakeforma mi, og da blir mørkebrunt liksom litt feil... Bakepulverhelsing frå 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 22. januar 2005 Skrevet 22. januar 2005 Vet ikke om du kan bytte ut mørk med hvit sjokolade, men jeg har en god oppskrift på en kake med hvit glasur Scroll deg ned til oppskriften Kveldens Dronning. http://www.aperitif.no/index.db2?id=34613&dolist=1&start=0 Anbefales, den smaker kjempegodt!!! Er en ganske mektig kake. 0 Siter
Zarine Skrevet 22. januar 2005 Forfatter Skrevet 22. januar 2005 Apartheid-kaker? ;-) Med vennlig hilsen Eller kanskje ei sak for miljørørsla. Mørkebrun snømann, altså. 0 Siter
Zarine Skrevet 22. januar 2005 Forfatter Skrevet 22. januar 2005 Vet ikke om du kan bytte ut mørk med hvit sjokolade, men jeg har en god oppskrift på en kake med hvit glasur Scroll deg ned til oppskriften Kveldens Dronning. http://www.aperitif.no/index.db2?id=34613&dolist=1&start=0 Anbefales, den smaker kjempegodt!!! Er en ganske mektig kake. Ja den er kjempegod :-) 0 Siter
Sør Skrevet 22. januar 2005 Skrevet 22. januar 2005 Eller kanskje ei sak for miljørørsla. Mørkebrun snømann, altså. Eller kanskje en psykolog: http://www.ucomics.com/calvinandhobbes/1994/01/22/ Med vennlig hilsen 0 Siter
noami Skrevet 22. januar 2005 Skrevet 22. januar 2005 Hei, i freia sine hvite sjokoladeplater så finner du iallefall oppskrifter på kaker der den hvite sjokoladen skal brukes. antar de samme oppskriftene kan finnes på nett hos sidene til freia og Har laget to kaker fra slike forslag før, veldig gode iallefall Ellers så har den hvite sjokoladen en litt annerledes konsistens /smak enn den mørke da, så det å bytte mørk med hvit sjokolade i vanlige oppskrifter aner jeg ikke noe om. 0 Siter
Gjest frustrert frue Skrevet 22. januar 2005 Skrevet 22. januar 2005 Jeg tror den hvite er litt søtere enn den mørke. Du bør kanskje ha litt mindre sukker. 0 Siter
Zarine Skrevet 22. januar 2005 Forfatter Skrevet 22. januar 2005 Jeg tror den hvite er litt søtere enn den mørke. Du bør kanskje ha litt mindre sukker. Ja det har du rett i. Den smakar søtare. Ett poeng å ta ad notam. Eg har skrive til Kraft Foods og spurd om baking m Freias kvite no, så det skal jo bli spennande å sjå om eg får svar frå dei. 0 Siter
thinkerbell Skrevet 23. januar 2005 Skrevet 23. januar 2005 er ingen kakebaker ...ehm.. mer enn kakespiser. menaltsaa... hvitsjokolade gjoer seg utmerket i evt. paa (?) kake ja! 0 Siter
Zarine Skrevet 23. januar 2005 Forfatter Skrevet 23. januar 2005 Hvit sjokolade er det mest usunne Takk for omtanken, men eg kan sikkert klare å gjere kaka mi ENDA meire usunn om eg har lyst til det også, eg, sjø! 0 Siter
flisa Skrevet 23. januar 2005 Skrevet 23. januar 2005 Hvit sjokolade er det mest usunne Hva ER egentlig hvit sjokolade? .-) ikke noe kakao i - - er det bare fett og sukker -og hvorfor får det da lov til å hete sjokoldè? - eller kanskje fettet er fra kakaobønnene? nei, gidder ikke lete på nettet - det opptar meg ikke så mye 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.