Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er ditt favorittpålegg?

Mitt (eller snarere mine) er

- skinke med tomat, agurk og majones

- krydderskinke av kalkun

- grov leverpostei

Skrevet

Tunfisk i majones med masse hakket rå løk og pepper.....

Skrevet

Tunfisk i majones med masse hakket rå løk og pepper.....

Jeg er matvrak, så jeg liker all slags matpålegg :-)

Skrevet

Jeg bruker også tomat, agurk og majones på skinke eller salami.

Ellers så er hjemmelaget moltebær favoritten. Og siden det er litt begrenset tilgang på det, så spiser jeg alt annet syltetøy. Det beste kjøp-syltetøyet er ripsbærgelé.

fei1365380229
Skrevet

Jeg er sånn som liker pålegg i perioder, akkurat nå er det spekeskinke med avocado og tomat.

For en stund siden var det roastbeef med det samme, og for enda lenger stund siden var det makrell i tomat.

Er ikke glad i søte pålegg.

Skrevet

Skinke av forskjellig slag. Gjerne sånn med krydder.

Røkt kalkunpålegg.

Skrevet

Leverpostei med agurk, hamburgerrygg, kalkunpålegg.

Og av og til er det faktisk godt med loff med nuggatti:)

Skrevet

Leverpostei (men den må være fra Stabburet!) og fenalår.

Men det aller, aller beste er sirup!! Sirup på skiva tillater jeg meg ikke å spise mer enn en periode i året (dvs til boksen er oppspist ;o))

Gjest baremei
Skrevet

Jeg er brunostoman:)

Ellers er jeg glad i:

-skinke med tomat, agurk og purreløk

-roastbeef med stekt(ikke sprø, men myk) løk

namnam

Gjest Schneider
Skrevet

-Trønderfår med agurk

-Løkrull

-Kvitost med agurk/paprika

Skrevet

*mumler*.. fryktelig saa sunne alle plutselig ble da...

Skrevet

Det eg LIKER best på skiva? Hmmmm... Det er jo så mange gode ting; kva ein vel har jo litt med kva type brød ein har også (knekkebrød krev sin eigen type pålegg, syns eg), men eg mumsar gjerne på:

- Leverpostei (gjerne m rødbeter/sylteagurkar eller bostonagurk)

- Sardiner i olje

- Makrell i tomat

- Havbris (makrell og pepper, trur eg)

- Skinkesteik m sylteagurk

- Roastbiff m løk og nykverna pepper

- Kalkunskinke m halve cherrytomatar

- Nugatti

.... men det blir mest kvitost på skivene her i huset lell...

Gjest tottlå
Skrevet

- Gullsalami og agurk

&

- Smør og banan!!!!!

Mmmmm.....Slurp.....

Skrevet

Jeg sverger til gulosten, ingen over ingen ved siden.

Vanligvis er det Norvegia det går i, kjøper Synnøve Finden innimellom for å støtte oppom andre enn Tine.

Skeier ut med Jarlsberg for tiden, det er en vinner!

Søte pålegg som syltetøy og sjokoladepålegg spiser jeg nesten aldri. Bare om jeg fyser på noe ekstra eller er matlei. Har heller aldri gitt dette til poden. Føler vi klarer oss bra uten.

Skrevet

Jeg er periodespiser. Nå for tida er det bare hjemmelaga bringebærsyltetøy på skiva (etter at jeg rydda i fryseren til mormor). Før dethadde jeg en lang brunost-periode, og før det igjen en gulost-med-tomat-periode.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...