Gjest zal Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Ok, jeg har et glass med pizzasaus og et med tacosaus. Skal jeg ta litt av hvert eller bare taco? Jeg bruker pose og da tar jeg alt av begge. Men sist jeg lagde pizza brukte jeg faktisk tacosaus på glass, i mangel av pose. Med poser blir det ca 4dl væske til sammen. Hvis du bare skal lage en vanlig pizza tror jeg du må ta litt av hver, ellers blir det nok veldig rennende... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Bakepulver i pizzadeig? Nei, det er tull. Tull, nei hvorfor det? Bakepulver får pizzadeigen til å bli luftig, tykk og god. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Ikke for å overkjøre deg altså, men da må han kjevle deigen på benken først, og jeg tror ikke han er av typen til det :-) Jeg syntes jeg ser nick står der å banner å sverter med deigen og bakepapiret om hverandre. Inni hverandre osv. Hehe 'Døtte' var kanskje ikke så presist, nei. Jeg pleier å bruke kjevle. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129813 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ade|ina Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 'Døtte' var kanskje ikke så presist, nei. Jeg pleier å bruke kjevle. Skjønte det :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ade|ina Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Tull, nei hvorfor det? Bakepulver får pizzadeigen til å bli luftig, tykk og god. Mener du da sammen med gjær, eller kun bakepulver? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Det får bli instant yeast og Emmertal ost i stedet, men det går sikkert bra. Det går sikkert kjempefint, bare ha på godt med krydder, vår var i grunnen litt for lite krydret. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129848 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Akkurat det jeg var ute etter! Takk! Når det gjelder utkjevling av deig har jeg et kjempegodt tips: bløt et kjøkkenhåndkle og legg det på kjøkkenbordet/benken. Legg bakepapiret på håndkleet og ha deigen oppå. Kjevle ut til ønsket størrelse, det hele vil ligge helt i ro! Dra så bare den utkjevlede deigen med bakepapiret over på bakeplata. ) Ha på sausen og fyllet etter at deigen er tatt over på plata! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129855 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Bakepulver i pizzadeig? Nei, det er tull. Nei det er ikke tull, er ikke lenge siden jeg fikk tips om det selv. Jeg bruker både gjær og bakepulver. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Litt? ca 1 teskje. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129857 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Når det gjelder utkjevling av deig har jeg et kjempegodt tips: bløt et kjøkkenhåndkle og legg det på kjøkkenbordet/benken. Legg bakepapiret på håndkleet og ha deigen oppå. Kjevle ut til ønsket størrelse, det hele vil ligge helt i ro! Dra så bare den utkjevlede deigen med bakepapiret over på bakeplata. ) Ha på sausen og fyllet etter at deigen er tatt over på plata! Den kopierer jeg! Takk Lillemus! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129859 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Mener du da sammen med gjær, eller kun bakepulver? Sammen med gjær ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129946 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ade|ina Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Sammen med gjær ja. Javel :-) Men jeg tenker jeg holder meg til den gamle gode jeg. Den funker veldig bra, så da gidder jeg ikke å prøve noe nytt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Spør gubben hva han mener om min hjemmelagde pizza - hehe, eller alle jenten ei klassen til min mellomste...... PJUK 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1129968 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pizzario Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Vi fant ut at osten på toppen kvelte hele smaken, så vi begynte å gjøre slik: Først smører vi stekeplata veldig tynt med en slikkepott, så kjevler vi deigen rett ut på plata. Deigen må da være sånn passe tykk ogkjevlevennlig, hvis ikke så kan du bare kline den ut med litt vann på hendene. Etterpå lar vi plata med deigen stå på benken og hvile/heve litt mens vi lager fyll og spetakkel. Vi steker kjøttdeig med en god del krydder, evt kutter opp skinkebiter og steker litt champignon. Så stryker vi pizzasaus utover deigen, legger på osten oglegger fyll og spetakkel oppå der igjen. På toppen kan det godt ligge noen få ostebiter. Det er godt med litt ekstra krydder på toppen og gjerne noen rå purreringer og paprikabiter. Det er jo slik de gjør det på pizzarestaurantene også, de kveler ikke all smaken under osten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1130103 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Når det gjelder utkjevling av deig har jeg et kjempegodt tips: bløt et kjøkkenhåndkle og legg det på kjøkkenbordet/benken. Legg bakepapiret på håndkleet og ha deigen oppå. Kjevle ut til ønsket størrelse, det hele vil ligge helt i ro! Dra så bare den utkjevlede deigen med bakepapiret over på bakeplata. ) Ha på sausen og fyllet etter at deigen er tatt over på plata! Det aller raskeste er å ha deigen rett på stekeplate, ta matolje på hendene og trykk deigen utover. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1130114 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Vi fant ut at osten på toppen kvelte hele smaken, så vi begynte å gjøre slik: Først smører vi stekeplata veldig tynt med en slikkepott, så kjevler vi deigen rett ut på plata. Deigen må da være sånn passe tykk ogkjevlevennlig, hvis ikke så kan du bare kline den ut med litt vann på hendene. Etterpå lar vi plata med deigen stå på benken og hvile/heve litt mens vi lager fyll og spetakkel. Vi steker kjøttdeig med en god del krydder, evt kutter opp skinkebiter og steker litt champignon. Så stryker vi pizzasaus utover deigen, legger på osten oglegger fyll og spetakkel oppå der igjen. På toppen kan det godt ligge noen få ostebiter. Det er godt med litt ekstra krydder på toppen og gjerne noen rå purreringer og paprikabiter. Det er jo slik de gjør det på pizzarestaurantene også, de kveler ikke all smaken under osten. Tips til deg. Ikke stek kjøttdeigen før du har den på pizzaen. Del den opp rå i passe klumper utover pizzaen. Kjøttet blir mye saftigere da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1130116 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest er det deg? Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 Tips til deg. Ikke stek kjøttdeigen før du har den på pizzaen. Del den opp rå i passe klumper utover pizzaen. Kjøttet blir mye saftigere da. ..Linda..? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1130167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 24. januar 2005 Del Skrevet 24. januar 2005 ..Linda..? Nei, hvorfor skulle jeg være det? Forbokstaven min begynner ikke på L en gang... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1130228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 25. januar 2005 Del Skrevet 25. januar 2005 Det aller raskeste er å ha deigen rett på stekeplate, ta matolje på hendene og trykk deigen utover. Og så måtte skrubbe steikeplata etterpå? Nei takk. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1130641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 25. januar 2005 Del Skrevet 25. januar 2005 Og så måtte skrubbe steikeplata etterpå? Nei takk. ) Bruk formfett, så slipper du å skrubbe;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/171680-hjemmelaget-pizza/page/2/#findComment-1130658 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.