Gå til innhold

Kjøkken SOS: Viking melk - holdbarhet?


Anbefalte innlegg

Av alle ting i verden har jeg tatt i bruk en boks kondensert melk (mangla fløte til fiskesuppa her en dag)

Brukte bare litt, og resten har blitt stående igjen i hermetikkboksen, i kjøleskapet selvfølgelig.

Nå er det gått noen dager - kan jeg bruke resten i dag? I stedet for rømme i en viltgryte?

Tør jeg?

Den lukter helt ok, ser ok ut også.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/176817-kj%C3%B8kken-sos-viking-melk-holdbarhet/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva mener du med "her en dag" - hvis det f.eks var forrige uke så går det helt fint. Viking melk har veldig lang holbarhet :)

*s*

Åpna boksen på lørdag, og den har stått i kjøleskapet siden - i metallboksen...

Nå er forøvrig gryteretten både kokt og fortært, bestemte oss for å leve litt farlig og hadde oppi melka.

Så får vi se, om magen gjør revolt...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...