Gå til innhold

Fullkornspasta


Anbefalte innlegg

Gjest Sinai
Skrevet

Jeg var i butikken og sjekket næringsinnholdet i fullkornspasta. Det var ikke mye forskjell på den og vanlig pasta. Er det egentlig så mye sunnere?

Gjest Sinai
Skrevet

Hvis du tenker på carbo'ene så får du kjøpt sunn pasta direkte fra Fedon Lindbergs nettbutikk. Den er sikkert en god del dyrere.

http://www.drlindbergs.no/page/index.php?structid=348&joinid=-1&parentid=218

Takk skal du ha!Ja den er mye dyrere, men er den like god? Den pakken jeg fant i butikken, en økologisk fullkornsspaghetti hadde omtrent samme innhold av karbohydrater, så da tror jeg jeg holder meg til gode gamle.

Gjest baremei
Skrevet

Undersøkte du mht. mengden kostfiber? Det er jo hovedsakelig der fullkornspasta skiller seg fra "vanlig" pasta. Sjekket nå i en matvaredatabase, og fant ut at fullkornspastaen har et fiberinnhold på 8,8 gram per 100 gram, mens den "hvite" bare inneholder 1, 1 gram.

Mvh,

Skrevet

Takk skal du ha!Ja den er mye dyrere, men er den like god? Den pakken jeg fant i butikken, en økologisk fullkornsspaghetti hadde omtrent samme innhold av karbohydrater, så da tror jeg jeg holder meg til gode gamle.

den er BEDRE! :)

Gjest nickless
Skrevet

Takk skal du ha!Ja den er mye dyrere, men er den like god? Den pakken jeg fant i butikken, en økologisk fullkornsspaghetti hadde omtrent samme innhold av karbohydrater, så da tror jeg jeg holder meg til gode gamle.

Jeg aner ikke, har aldri kjøpt noe fra Fedons nettbutikk. Men jeg har tenkt å prøve noen av hans produkter.

Jeg er ikke så opptatt av carboene, spiser lite så da spiller det liksom ingen rolle :o)

Gjest nickless
Skrevet

Olja hans var billig!

Burde kjøpt mer av det greiene der - men har ikke funnet noen butikk som fører det - om det ikke er overalt da :)

Fedon Lindberg selger bare på nettet, kjøp en haug av alt så har du ei stønn :o)

Skrevet

Fullkornpastaen smaker ihvertfall MYE bedre, synes vi her i huset - bruker bare det, men skulle bruke opp en gammel pakke med "vanlig" pasta her om dagen - og oppdaget at jeg hadde glemt hvor kjedelig det smakte - kaster svært sjelden matvarer, men tror den komme til å gå i søpla.

Jeg innbiller meg dessuten at det er flere sporstoffer, mineraler mm i økologisk pasta, + mer kostfiber såklart, men smaksforskjellen er faktisk det viktigste for meg.

Gjest baremei
Skrevet

Fullkornpastaen smaker ihvertfall MYE bedre, synes vi her i huset - bruker bare det, men skulle bruke opp en gammel pakke med "vanlig" pasta her om dagen - og oppdaget at jeg hadde glemt hvor kjedelig det smakte - kaster svært sjelden matvarer, men tror den komme til å gå i søpla.

Jeg innbiller meg dessuten at det er flere sporstoffer, mineraler mm i økologisk pasta, + mer kostfiber såklart, men smaksforskjellen er faktisk det viktigste for meg.

Akkurat det samme synes jeg-den smaker MYE bedre!!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...