Gå til innhold

kyllingfilet


Anbefalte innlegg

Gjest den gyldne sol
Skrevet

Skal ut og kjøpe kyllingfileter til middag. Er glad i å ha dem i form i ovnen med litt attåt! Men jeg og de oppskriftene som jeg har lest om her inne omhandler ofte fløte i disse rettene og vi er på slanken...

Har ikke lyst på bare å spise tørt kylling og ris bestandig heller da.

Har du en god oppskrift som det er lite kalorier i til meg?

Fortsetter under...

Gjest ex-bridget
Skrevet

Vi kutter ofte opp kyllingfileene i biter og steker de, samt steker grønnsaker som squash, aubergin, paprika, champignon etc. og fyller alt inn i pita brød m/reven ost over. Kjempegodt.

Vi pleier da å ha rømme eller dressing i da, men det finnes jo lettprodukter som kesam, sans og sikkert masse annet som du vet om som er på slanker`n.

Skrevet

JA det har jeg! ; ) jeg har tross alt blitt litt sunnere etter ejg ble gravid.. hehe...

Stek kyllingfiletene i panne emd f.eks grillkrydder og chilikryder til de er litt rosa inni.

Ta en ildfast form og ha oppi enten frossen eller fersk spinat, tomater delt i fire, mais, sukkererter, paprika i biter og brokolli - bland dette med litt hvitløk og salt og pepper. legg kyllingfiletet oppå grønnsakene, rasp litt ost over - sett i ovnen i ca. 25 minutter på 220 grader. Det er kjempegodt hvis du har røde salatbønner til, som du koker opp i hermetiske knust tomat med hvitløk fra boks.

Da trenger du egentlig ikke noe mer - grønnsakene er liksom tilbehøret, men hvis du er som gubben min og MÅ ha noe annet også, så er fersk pastabånd nydlig til!

Pasta i bunn, så sleng over en god posjon grønnsaker, så kyllingfiletet på toppen, og bønner i tomatsaus ved siden av.

Dette er knallgodt, og sunt og man er mett leeeeenge... : ) (Og jeg er ingen fan av grønnsaker egentlig, emn fikk dette hos svigermor, så lager det ofte selv) Kjapt og enkelt!

Skrevet

Vi kutter ofte opp kyllingfileene i biter og steker de, samt steker grønnsaker som squash, aubergin, paprika, champignon etc. og fyller alt inn i pita brød m/reven ost over. Kjempegodt.

Vi pleier da å ha rømme eller dressing i da, men det finnes jo lettprodukter som kesam, sans og sikkert masse annet som du vet om som er på slanker`n.

Mmmmmmmm....... Det skal jeg jammen prøve i kveld! ; )

Gjest den ekte noor
Skrevet

JA det har jeg! ; ) jeg har tross alt blitt litt sunnere etter ejg ble gravid.. hehe...

Stek kyllingfiletene i panne emd f.eks grillkrydder og chilikryder til de er litt rosa inni.

Ta en ildfast form og ha oppi enten frossen eller fersk spinat, tomater delt i fire, mais, sukkererter, paprika i biter og brokolli - bland dette med litt hvitløk og salt og pepper. legg kyllingfiletet oppå grønnsakene, rasp litt ost over - sett i ovnen i ca. 25 minutter på 220 grader. Det er kjempegodt hvis du har røde salatbønner til, som du koker opp i hermetiske knust tomat med hvitløk fra boks.

Da trenger du egentlig ikke noe mer - grønnsakene er liksom tilbehøret, men hvis du er som gubben min og MÅ ha noe annet også, så er fersk pastabånd nydlig til!

Pasta i bunn, så sleng over en god posjon grønnsaker, så kyllingfiletet på toppen, og bønner i tomatsaus ved siden av.

Dette er knallgodt, og sunt og man er mett leeeeenge... : ) (Og jeg er ingen fan av grønnsaker egentlig, emn fikk dette hos svigermor, så lager det ofte selv) Kjapt og enkelt!

Pastaen kokes vel ikke før den legges i bunn da, da den er fersk?

Trur jammen jeg skal prøve denne, hørtes skikkelig snadder ut:)

Gjest krepsa
Skrevet

JA det har jeg! ; ) jeg har tross alt blitt litt sunnere etter ejg ble gravid.. hehe...

Stek kyllingfiletene i panne emd f.eks grillkrydder og chilikryder til de er litt rosa inni.

Ta en ildfast form og ha oppi enten frossen eller fersk spinat, tomater delt i fire, mais, sukkererter, paprika i biter og brokolli - bland dette med litt hvitløk og salt og pepper. legg kyllingfiletet oppå grønnsakene, rasp litt ost over - sett i ovnen i ca. 25 minutter på 220 grader. Det er kjempegodt hvis du har røde salatbønner til, som du koker opp i hermetiske knust tomat med hvitløk fra boks.

Da trenger du egentlig ikke noe mer - grønnsakene er liksom tilbehøret, men hvis du er som gubben min og MÅ ha noe annet også, så er fersk pastabånd nydlig til!

Pasta i bunn, så sleng over en god posjon grønnsaker, så kyllingfiletet på toppen, og bønner i tomatsaus ved siden av.

Dette er knallgodt, og sunt og man er mett leeeeenge... : ) (Og jeg er ingen fan av grønnsaker egentlig, emn fikk dette hos svigermor, så lager det ofte selv) Kjapt og enkelt!

Mmm, denne skal jammen jeg prøve.

:)

Annonse

Skrevet

JA det har jeg! ; ) jeg har tross alt blitt litt sunnere etter ejg ble gravid.. hehe...

Stek kyllingfiletene i panne emd f.eks grillkrydder og chilikryder til de er litt rosa inni.

Ta en ildfast form og ha oppi enten frossen eller fersk spinat, tomater delt i fire, mais, sukkererter, paprika i biter og brokolli - bland dette med litt hvitløk og salt og pepper. legg kyllingfiletet oppå grønnsakene, rasp litt ost over - sett i ovnen i ca. 25 minutter på 220 grader. Det er kjempegodt hvis du har røde salatbønner til, som du koker opp i hermetiske knust tomat med hvitløk fra boks.

Da trenger du egentlig ikke noe mer - grønnsakene er liksom tilbehøret, men hvis du er som gubben min og MÅ ha noe annet også, så er fersk pastabånd nydlig til!

Pasta i bunn, så sleng over en god posjon grønnsaker, så kyllingfiletet på toppen, og bønner i tomatsaus ved siden av.

Dette er knallgodt, og sunt og man er mett leeeeenge... : ) (Og jeg er ingen fan av grønnsaker egentlig, emn fikk dette hos svigermor, så lager det ofte selv) Kjapt og enkelt!

Hørtes nydelig ut, er skrevet inn i kokeboka og skal prøves etter påske.

Gjest den gyldne sol
Skrevet

JA det har jeg! ; ) jeg har tross alt blitt litt sunnere etter ejg ble gravid.. hehe...

Stek kyllingfiletene i panne emd f.eks grillkrydder og chilikryder til de er litt rosa inni.

Ta en ildfast form og ha oppi enten frossen eller fersk spinat, tomater delt i fire, mais, sukkererter, paprika i biter og brokolli - bland dette med litt hvitløk og salt og pepper. legg kyllingfiletet oppå grønnsakene, rasp litt ost over - sett i ovnen i ca. 25 minutter på 220 grader. Det er kjempegodt hvis du har røde salatbønner til, som du koker opp i hermetiske knust tomat med hvitløk fra boks.

Da trenger du egentlig ikke noe mer - grønnsakene er liksom tilbehøret, men hvis du er som gubben min og MÅ ha noe annet også, så er fersk pastabånd nydlig til!

Pasta i bunn, så sleng over en god posjon grønnsaker, så kyllingfiletet på toppen, og bønner i tomatsaus ved siden av.

Dette er knallgodt, og sunt og man er mett leeeeenge... : ) (Og jeg er ingen fan av grønnsaker egentlig, emn fikk dette hos svigermor, så lager det ofte selv) Kjapt og enkelt!

Ja dette hørtes deilig ut. Jeg fant også noe som skulle erstatte fløte som hette: cremefine. Har du eller noen andre prøvd dette produktet?

nam, jeg gleder meg til mat..rart at man blir så hektet på "hva som helst" når man slanker seg...!

Gjest om retten....
Skrevet

JA det har jeg! ; ) jeg har tross alt blitt litt sunnere etter ejg ble gravid.. hehe...

Stek kyllingfiletene i panne emd f.eks grillkrydder og chilikryder til de er litt rosa inni.

Ta en ildfast form og ha oppi enten frossen eller fersk spinat, tomater delt i fire, mais, sukkererter, paprika i biter og brokolli - bland dette med litt hvitløk og salt og pepper. legg kyllingfiletet oppå grønnsakene, rasp litt ost over - sett i ovnen i ca. 25 minutter på 220 grader. Det er kjempegodt hvis du har røde salatbønner til, som du koker opp i hermetiske knust tomat med hvitløk fra boks.

Da trenger du egentlig ikke noe mer - grønnsakene er liksom tilbehøret, men hvis du er som gubben min og MÅ ha noe annet også, så er fersk pastabånd nydlig til!

Pasta i bunn, så sleng over en god posjon grønnsaker, så kyllingfiletet på toppen, og bønner i tomatsaus ved siden av.

Dette er knallgodt, og sunt og man er mett leeeeenge... : ) (Og jeg er ingen fan av grønnsaker egentlig, emn fikk dette hos svigermor, så lager det ofte selv) Kjapt og enkelt!

Hva er sausen da?

Gjest Fhv. Pippan
Skrevet

Ja dette hørtes deilig ut. Jeg fant også noe som skulle erstatte fløte som hette: cremefine. Har du eller noen andre prøvd dette produktet?

nam, jeg gleder meg til mat..rart at man blir så hektet på "hva som helst" når man slanker seg...!

Cremfine kan absolutt anbefales. Vi har brukt dette mye i det siste der hvor vi tidligere har benyttet fløte og creme fresh.

Cremfine fløte kommer i to forskjellige alternativer en du kan piske til krem og en som benyttes som matfløte.

Vet også at noen har benyttet Viking melk, men vet ikke noe om fett innholdet i den.

God påske!

Skrevet

Melk fungerer akkurat som fløte og smaker like godt (eller bedre) synes jeg. Jeg skifter alltid ut fløte med melk i oppskrifter for å holde den slanke linje.

Skrevet

Hva er sausen da?

Sausen? Det er tomatsaus med bønner ved siden av, og grønnsakene blir veldig saftige - så saus blir overflødig her... Aldri blitt tørt når jeg har lagd det, og jeg er skikkelig sausemenneske! : )

Skrevet

Pastaen kokes vel ikke før den legges i bunn da, da den er fersk?

Trur jammen jeg skal prøve denne, hørtes skikkelig snadder ut:)

Nei nei... Pastaen skal IKKE inn i ovnen.. var kanskje litt klønete skrevet. Bare grønnsakene og kyllingfileten med ost skal inn i ovnen... Kok pastaen ca. 5 min. og sleng den i bunnen på tallerkenen mente jeg... Folk pleier kanskje å forsyne seg selv - glemmer sånt jeg.. for jeg legger alltid mat på tallekenen til samboern og meg.

Pastaen er i bunn så det blandes litt med grønnsakene... Er kjempesnadder! ; ) Pasten stivner ikke når det ikke ligger for seg selv uten saus.

Annonse

Skrevet

JA det har jeg! ; ) jeg har tross alt blitt litt sunnere etter ejg ble gravid.. hehe...

Stek kyllingfiletene i panne emd f.eks grillkrydder og chilikryder til de er litt rosa inni.

Ta en ildfast form og ha oppi enten frossen eller fersk spinat, tomater delt i fire, mais, sukkererter, paprika i biter og brokolli - bland dette med litt hvitløk og salt og pepper. legg kyllingfiletet oppå grønnsakene, rasp litt ost over - sett i ovnen i ca. 25 minutter på 220 grader. Det er kjempegodt hvis du har røde salatbønner til, som du koker opp i hermetiske knust tomat med hvitløk fra boks.

Da trenger du egentlig ikke noe mer - grønnsakene er liksom tilbehøret, men hvis du er som gubben min og MÅ ha noe annet også, så er fersk pastabånd nydlig til!

Pasta i bunn, så sleng over en god posjon grønnsaker, så kyllingfiletet på toppen, og bønner i tomatsaus ved siden av.

Dette er knallgodt, og sunt og man er mett leeeeenge... : ) (Og jeg er ingen fan av grønnsaker egentlig, emn fikk dette hos svigermor, så lager det ofte selv) Kjapt og enkelt!

Purre gir veldig god smak i spinatblandingen... Bruker ca. en halv. Vi er glad i løk, så jeg bruker også litt rødløk i.

Kan egentlig bare slenge i det man måtte like av grønnsaker. Men hvis man bruker frossen spinat så MÅ man ha formen i ovnen i 30 minutter.. ellers blir det ikke varmt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...