Gjest lille rosinen Skrevet 20. mars 2005 Skrevet 20. mars 2005 Hvor i ovnen skal det stå? Nederst eller midt i? Og kan jeg steke loff og rundstykker samtidig? Hvordan bør det i såfall plasseres? Hm... Jeg er ikke den helt store bakeren, så jeg er litt spent på resultatet gitt... 0 Siter
Gjest ikke-baker Skrevet 20. mars 2005 Skrevet 20. mars 2005 Rundstykkene mine blir stekt midt i ovnen, med varmluft. 0 Siter
Elbereth Skrevet 20. mars 2005 Skrevet 20. mars 2005 Rundstykker og "småtteri" skal stå midt i ovnen. Loff (i form?) står også midt i. Ting av forskjellig vekt trenger naturlig nok forskjellig steketid, så jeg vil ikke anbefale å steke loff og rundstykker samtidig. Stek rundstykkene først (det går fort, 10-15 min., skal sikkert ha høyere temp også), og stek loffen etterpå. Kan tenke meg at loffen må stå minst 30 min på 200 grader. 0 Siter
Gjest lille rosinen Skrevet 20. mars 2005 Skrevet 20. mars 2005 Rundstykker og "småtteri" skal stå midt i ovnen. Loff (i form?) står også midt i. Ting av forskjellig vekt trenger naturlig nok forskjellig steketid, så jeg vil ikke anbefale å steke loff og rundstykker samtidig. Stek rundstykkene først (det går fort, 10-15 min., skal sikkert ha høyere temp også), og stek loffen etterpå. Kan tenke meg at loffen må stå minst 30 min på 200 grader. Jeg spurte for sent, og fikk derfor også svar for sent og måtte bare putte det inn i ovnene. Og det ble jo HELT FEIL! Også fikk jeg litt panikk og så ble det sikkert enda verre... Først putta jeg loffen inn. Og satte den nederst. Jeg har ikke på varmluft. Burde jeg slå den på? Og så leste jeg innlegget ditt, og fikk litt "panikk" og satte inn rundstykkene OGSÅ. Så nå er ovnen helt pakka og jeg håper bare at NOE av det blir bra hvertfall. Komisk. Må le av meg selv. Jeg tørr å PRØVE hvertfall, det skal jeg ha :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.