naktros Skrevet 10. april 2005 Skrevet 10. april 2005 Ble innspirert av innlegg under her. Er egentlig ikke sikker på hva det er, men det hørtes så godt ut. Skal det være noe fyll i de? Noen som har en oppskrift? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. april 2005 Skrevet 10. april 2005 http://forum.doktoronline.no/forum/bin/show.wa?msgid=2049227 0 Siter
matildes mor Skrevet 10. april 2005 Skrevet 10. april 2005 125 g margarin kokes opp sammen med 2,5 dl vann. Når det koker har du i alt melet,125 g og rører fort sammen.Deigen skal liksom slippe taket i pannen og samle seg rundt sleiva. Avkjøl litt og rør inn ett egg av gangen,totalt 4 stk.Røren skal ikke bli for løs,den skal være slik at når du legger den på plata med en skje,så skal den såvidt holde formen. Blir ca 20-24 stk. Stekes i 20 min på 225 grader midt i ovnen. Særdeles viktig at du ikke åpner ovnen for tidleg, for da detter de sammen. Jeg pleier bare å ha på melis glasur etterpå. Nam!!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.