Dorthe Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Jeg spiste 2 brødskiver med leverpostei og majones, og drakk ett glass juice jeg. Om det var godt? Tja, var vel helt som en vanlig frokost vil jeg si. Hva gjorde den god? Nja, majones setter jo litt ekstra spiss på det da;o) Må si jeg er litt enig med deg ) Men jeg liker ikke frokost og siden jeg har vært på harrytur ble første måltid gulasjsuppe og ostekake ) kl 11.30 0 Siter
Lurveline Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Rart??? Det var da vel helt vanlige greier stort sett - brød, knekkebrød, ost, makrell, kornblandinger. Vanlig for andre ja;o) 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Jeg spiste 2 brødskiver med leverpostei og majones, og drakk ett glass juice jeg. Om det var godt? Tja, var vel helt som en vanlig frokost vil jeg si. Hva gjorde den god? Nja, majones setter jo litt ekstra spiss på det da;o) Er det vanlig for deg å spise leverpostei med majones?!? Høres gyselig ut for meg. ) Det som er vanlig for en trenger jo slett ikke være vanlig for andre. 0 Siter
Gjest Kinelita Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Jeg drakk et glass med blåbærbiola til frokost i dag, men frokost som er skikkelig god er rundstykker (varmes i ovnen mens jeg er i dusjen) med hvitost og purre, meierienes appelsinjuice og kaffe. Ellers er frokostblandinger og knekkebrød helt ok, jeg tror på variasjon. Frokost er ikke mitt yndlingsmåltid, kanskje med unntak av i helgene når jeg venter til langt på dag og lager egg og bacon, omelett eller lignende . Ostesmørbrød er forresten helt topp frokost. Bruker du sånne halvstekte rundstykker fra butikken? Synes du de blir mettende/grove nok? Ikke for mye luft? Mine tre grove halvstekte favorittrundstykker er borte fra alle butikkene, så er litt i beit for hva jeg skal gjøre. Jeg var tydeligvis den eneste som hadde de som favoritt. Alle produsentene innbiller seg nå at det ikke går an å lage grov brødmat uten solsikkekjerner, og de får jeg mageknip av 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 To kopper kaffe, og det var godt! Blir litt imponert over resten her. Ikke nok med at de rekker og orker å spise frokost, men det er sunne ting også! Cottage cheese, tomater, knekkebrød og greier ;-) Det neste nå er vel at storparten sitter og leser avisen en halv time også *himler uforstående* 0 Siter
Gjest Kinelita Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Tre skiver sportsfiberbrød med eplegele. Nei, det var ikke spesielt godt, jeg er pålegglei for tiden. Hvordan klarte du å dytte de i deg hvis det ikke var spesielt godt? Jeg er frokostfrustrert og -lei... men så må jeg liksom ha frokost for å funke. 0 Siter
gullfisk Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Bruker du sånne halvstekte rundstykker fra butikken? Synes du de blir mettende/grove nok? Ikke for mye luft? Mine tre grove halvstekte favorittrundstykker er borte fra alle butikkene, så er litt i beit for hva jeg skal gjøre. Jeg var tydeligvis den eneste som hadde de som favoritt. Alle produsentene innbiller seg nå at det ikke går an å lage grov brødmat uten solsikkekjerner, og de får jeg mageknip av Sånne frosne danske fra Hattings el. ja. De metter godt nok for meg. Ikke mye skikkelig grovt å finne nei, men det fins noen sånne helt svarte rugbrød som er uten solsikkekjerner. 0 Siter
morsan Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Vanlig for andre ja;o) Og for meg er det ikke vanlig med majones på leverposteien, og heller ikke vanlig med juice, men jeg synes da ikke at det er rart å spise og drikke det likevel! ;-) Jeg ville nok stusset over brunost med sylteagurk på, men mye av det som står i denne tråden er jo mat man har hørt om før, da! ;-) Ikke akkurat noen bomber!! *S* 0 Siter
Gemini Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 1) Hva spiste du til frokost i dag? En brødskive med salami og ost 2) Var det godt? Greit nok. 3) Hva gjorde den god/ikke god? Er ikke glad i frokost, men blir slapp og skrubbsulten om jeg går helt til lunsj uten mat. Og så vil jeg få igang forbrenninga. Spiser 1-2 brødskiver i bil på vei til jobb vanligvis. Det hender det blir en smoothie med bær, kesam og evt. en banan istedenfor brødfrokost. 0 Siter
Soria Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Havregrøt med fruktose og kanel. Det er godt 0 Siter
Gemini Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Bruker du sånne halvstekte rundstykker fra butikken? Synes du de blir mettende/grove nok? Ikke for mye luft? Mine tre grove halvstekte favorittrundstykker er borte fra alle butikkene, så er litt i beit for hva jeg skal gjøre. Jeg var tydeligvis den eneste som hadde de som favoritt. Alle produsentene innbiller seg nå at det ikke går an å lage grov brødmat uten solsikkekjerner, og de får jeg mageknip av Brødbakemaskin er tingen (dvs. min står ubrukt for tiden, men brukes i perioder) Da kan du ha oppi akkurat det du selv vil, og få så grovt eller fint brød du ønsker. Og rykende ferskt brød når du våkner, som du legger på benken og evt. skjærer over slik at det får kjølt seg litt ned, mens du er i dusjen. 0 Siter
annegunn Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Havregryn med melk. Ja, det er godt, særlig når jeg er så trøtt at jeg må dytte maten i kroppen med makt. Trenger noe uten motstand da. 0 Siter
Elbereth Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 1) Havregryn med lettmelk og rosiner 2) Godt og godt, hadde ikke lyst på tørt brød, lei av knekkebrød. 3) Godt med bivirkning. Tåler ikke så godt melk lengre, og har hatt vondt i magen i dag. Skal aldri gjøre det mer ;p 0 Siter
Gjest GA Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Brødskive med brunost + kaffe det var greit nok, jeg er egentlig aldri sulten før i 10-11 tida... 0 Siter
Gjest rutangis netu Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Lettyoghurt med havregryn i. Lett og godt og ikke minst mageregulerende. 0 Siter
Gemini Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 1) Havregryn med lettmelk og rosiner 2) Godt og godt, hadde ikke lyst på tørt brød, lei av knekkebrød. 3) Godt med bivirkning. Tåler ikke så godt melk lengre, og har hatt vondt i magen i dag. Skal aldri gjøre det mer ;p Prøv laktoseredusert melk. Eller annen "alternativ" melk. 0 Siter
Gjest Kinelita Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 1) Hva spiste du til frokost i dag? En brødskive med salami og ost 2) Var det godt? Greit nok. 3) Hva gjorde den god/ikke god? Er ikke glad i frokost, men blir slapp og skrubbsulten om jeg går helt til lunsj uten mat. Og så vil jeg få igang forbrenninga. Spiser 1-2 brødskiver i bil på vei til jobb vanligvis. Det hender det blir en smoothie med bær, kesam og evt. en banan istedenfor brødfrokost. Hei vennen! Begynner nesten å lure på om jeg ikke behøver å føle meg mislykka for at frokosten er en kulinarisk nytelse, at det er relativt vanlig "å spise noe fordi kroppen trenger det"? 0 Siter
Gjest Sinai Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Jeg spiste 2 brødskiver med leverpostei og majones, og drakk ett glass juice jeg. Om det var godt? Tja, var vel helt som en vanlig frokost vil jeg si. Hva gjorde den god? Nja, majones setter jo litt ekstra spiss på det da;o) Spiser dere måltid for å ta vare på helsa, eller for kosen? Jeg spiser magert og blir skikkelig dårlig av fet mat. Den værste frokosten jeg har fått servert var på en sæter, der jeg fikk en cm tykt lag med smør under geitosten, servert med et stort glass H-melk. Jeg spiste opp men ble ganske grønn i trynet. 0 Siter
Gjest Kinelita Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Havregrøt med fruktose og kanel. Det er godt Hvordan lager du havregrøt på en enkel måte? Kanskje noe jeg skulle prøve? 0 Siter
Soria Skrevet 14. april 2005 Skrevet 14. april 2005 Hvordan lager du havregrøt på en enkel måte? Kanskje noe jeg skulle prøve? Bruker lettkokte havregryn. Det tar to minutter å koke 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.