Gå til innhold

Er det vanlig å lage Guaccamole med majones?


Anbefalte innlegg

Gjest Timari
Skrevet

tenkte å lage dette, men i kokeboken som søstra mi har liggende fra da hun hadde skolekjøkken så står det at man skal tilsette Majones!!.

Er det noe godt? Trodde ikke meksikanerne brukte majones i denne retten?

bruker dere det?

Skrevet

Nei, det er ikke det. Sto noe om dette i avisa for en stund tilbake, og det viste seg at kokeboka var sponset av Mills eller noe sånt. Alle av meksikansk avstamning som de hadde intervjuet syntes det hørtes helt forferdelig ut med majones i guacamolen.

Gjest Timari
Skrevet

Nei, det er ikke det. Sto noe om dette i avisa for en stund tilbake, og det viste seg at kokeboka var sponset av Mills eller noe sånt. Alle av meksikansk avstamning som de hadde intervjuet syntes det hørtes helt forferdelig ut med majones i guacamolen.

ok,har ikke lest noe om dette i avisa men da forstår jeg konspirasjonen her, at det er sponset av mills :)

Skrevet

I følge de jeg kjenner fra den kanten av verden er det hverken vanlig med majones eller rømme/melkeprodukter.

Skrevet

Det høres kvalmende ut. Avokado er da fett nok som det er. Jeg liker å ha i litt kesam for konsistensens skyld

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...