Gjest husmoderen Skrevet 16. april 2005 Skrevet 16. april 2005 Hvordan varmer jeg opp oppskårne bryststykker av kalkun med best mulig resultat ? Innpakket i folie i stekeovnen ? I tillfelle, hvor mange grader ? Eller i plast i mikoen ? Er så redd den skal bli tørr. Ikke noe særlig med kalkunkjøtt som kjennes ut som skosåler. 0 Siter
tiliti Skrevet 16. april 2005 Skrevet 16. april 2005 Dersom du ikke stekte den for mye fra begynnelsen av (det lønner seg å heller steke liiiitt for lite og så bruke de innerste stykkene til oppvarming) så burde det gå greit å varme i folie. Selv bruker jeg helst å spise mine kalde, ev. på smørbrød eller varme dem i sausen dersom det er noen rester. Eller bruke dem i salat. En idé til senere kan være å ta vare på litt av stekekraften og helle noen skjeer av dette i folien du varmer det i. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.