Gå til innhold

Oppvarming av kalkunkjøtt


Anbefalte innlegg

Gjest husmoderen
Skrevet

Hvordan varmer jeg opp oppskårne bryststykker av kalkun med best mulig resultat ? Innpakket i folie i stekeovnen ? I tillfelle, hvor mange grader ? Eller i plast i mikoen ? Er så redd den skal bli tørr. Ikke noe særlig med kalkunkjøtt som kjennes ut som skosåler.

Fortsetter under...

Skrevet

Dersom du ikke stekte den for mye fra begynnelsen av (det lønner seg å heller steke liiiitt for lite og så bruke de innerste stykkene til oppvarming) så burde det gå greit å varme i folie.

Selv bruker jeg helst å spise mine kalde, ev. på smørbrød eller varme dem i sausen dersom det er noen rester. Eller bruke dem i salat.

En idé til senere kan være å ta vare på litt av stekekraften og helle noen skjeer av dette i folien du varmer det i.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...