Gjest sjokomania Skrevet 27. april 2005 Skrevet 27. april 2005 Jeg har fått virkelig dilla på Freias Premium mørke sjokolade med 70 % kakao i. Særlig den som er tilsatt appelsinsmak! (jeg er ikke ansatt der, altså, og dette er ingen reklame!) Det jeg lurer på er: hvorfor der det slik at høy kakaoprosent skal være så bra? (Ifølge Fedon med flere). Er det direkte sunt, eller er det bare mindre usunt (fordi det feks inneholder mindre sukker samtidig)?? Vet noen av dere noe om dette? 0 Siter
Gjest Snoopy83 Skrevet 27. april 2005 Skrevet 27. april 2005 "Mørk sjokolade med over 70 prosent kakao er sunnere enn vi tror. Denne sjokoladetypen inneholder nemlig mindre sukker, sunt fett og har lav glykemisk indeks (GI). Og ikke bare det, kakao inneholder også stoffer som blant annet fungerer som antioksidanter, har en positiv effekt på humøret, og øker følelsen av velvære." 0 Siter
den opprinnelige m&m Skrevet 27. april 2005 Skrevet 27. april 2005 Sjokoladen er god, men det er ikke riktig at den fra Freia inneholder 70% kakao. Denne sjokoladen er fylt, og det er ikke så mye sjokolade i fyllet i midten, bare i sjokoalden rundt. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 27. april 2005 Skrevet 27. april 2005 Sjokoladen er god, men det er ikke riktig at den fra Freia inneholder 70% kakao. Denne sjokoladen er fylt, og det er ikke så mye sjokolade i fyllet i midten, bare i sjokoalden rundt. Det har vært diskutert her før det med fyllet i midten. På Premium Dark er det 70% kakao i hele sjokoladen. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 27. april 2005 Skrevet 27. april 2005 Den med appelsin inneholder ikke så mye som 70 % kakao. 0 Siter
Sofline Skrevet 28. april 2005 Skrevet 28. april 2005 Kakao er sunt, styrker immunforsvaret tror jeg. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 28. april 2005 Skrevet 28. april 2005 Det har vært diskutert her før det med fyllet i midten. På Premium Dark er det 70% kakao i hele sjokoladen. Jepp, Freia påstår det! Fikk mail fra dem. Det står at det er 35% fyll. Men fyllet + det rundt har 70% - tilsammen... 0 Siter
Babette Skrevet 28. april 2005 Skrevet 28. april 2005 "Mørk sjokolade med over 70 prosent kakao er sunnere enn vi tror. Denne sjokoladetypen inneholder nemlig mindre sukker, sunt fett og har lav glykemisk indeks (GI). Og ikke bare det, kakao inneholder også stoffer som blant annet fungerer som antioksidanter, har en positiv effekt på humøret, og øker følelsen av velvære." Nemlig. Sjokolade hjelper også mot kjærlighetssorg og dårlige dager. 0 Siter
Gjest lille rosinen Skrevet 28. april 2005 Skrevet 28. april 2005 Den med appelsin inneholder ikke så mye som 70 % kakao. Nei, jeg tror den "bare" inneholder 69 % :-) 0 Siter
Gjest sjokomania Skrevet 28. april 2005 Skrevet 28. april 2005 Sjokoladen er god, men det er ikke riktig at den fra Freia inneholder 70% kakao. Denne sjokoladen er fylt, og det er ikke så mye sjokolade i fyllet i midten, bare i sjokoalden rundt. Det er ikke noe fyll i den jeg snakker om, den er ren sjokolade tvers igjennom. Så da snakker vi nok om ulike sjokolader. 0 Siter
pirko Skrevet 28. april 2005 Skrevet 28. april 2005 Dess mere kakao jo mindre sukker blir det plass til. Kakao er jo et naturprodukt, som inneholder kraftige antioksidanter. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.