Hønemoren Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Stekte over en kilo karbonadedeig igår, og dem ble SÅ tørre. Ikke opplevd det før så nå lurer jeg. Gjorde som jeg pleier, salt, pepper, iskaldt vann og et egg. Kan det være noe galt med deigen eller har dem ligget litt for lenge i panna denne gangen mon tro? 0 Siter
Hønemoren Skrevet 2. mai 2005 Forfatter Skrevet 2. mai 2005 Høres ut som du ikke hadde nok væske i. Det er en mulighet, var kanskje litt sparsom når jeg tenker meg om og det var mere deig enn vanlig. Tok ut en halv kilo av fryseren imorges og prøver igjen....virker som om dem blir mye saftigere nå, hadde i ca. 3 dl. vann. Takk, Dorthe. 0 Siter
Dorthe Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Det er en mulighet, var kanskje litt sparsom når jeg tenker meg om og det var mere deig enn vanlig. Tok ut en halv kilo av fryseren imorges og prøver igjen....virker som om dem blir mye saftigere nå, hadde i ca. 3 dl. vann. Takk, Dorthe. Synes det er litt vanskelig å beregne væskemengden. Jeg bruker aldri oppskrift da ) 0 Siter
Hønemoren Skrevet 2. mai 2005 Forfatter Skrevet 2. mai 2005 Synes det er litt vanskelig å beregne væskemengden. Jeg bruker aldri oppskrift da ) Nei, ikke jeg heller, har lett for å slumpe. Hentet vann i kvartlitermålet idag og litt til så derfor en viss peiling på at jeg brukte ca. 3 dl.til en drøy halv kilo karb.deig. Ble kjempegode de som ble stekt idag. 0 Siter
Dorthe Skrevet 2. mai 2005 Skrevet 2. mai 2005 Nei, ikke jeg heller, har lett for å slumpe. Hentet vann i kvartlitermålet idag og litt til så derfor en viss peiling på at jeg brukte ca. 3 dl.til en drøy halv kilo karb.deig. Ble kjempegode de som ble stekt idag. Det var bra. Ingenting er som hjemmelagde karbonader ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.