laguna1365380434 Skrevet 6. mai 2005 Skrevet 6. mai 2005 Sånne gode som en lager selv, med chillier, krydderplanter og div. snadder i? Jeg blir mistenksom til så og si all mat hvis den er mer enn tre uker, men når er fristen på den slags egentlig? Noen med peil? (jeg driver og lager nye nå..) 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 6. mai 2005 Forfatter Skrevet 6. mai 2005 årevis? *rødme* Virkelig? Men mine var åpenbart gufne nå, og jeg lagde de for ca to måneder siden? Lagrer jeg feil( ivanlig kjøkkenskap), eller er jeg bare kresen og overfølsom? :-) 0 Siter
flisa Skrevet 6. mai 2005 Skrevet 6. mai 2005 Virkelig? Men mine var åpenbart gufne nå, og jeg lagde de for ca to måneder siden? Lagrer jeg feil( ivanlig kjøkkenskap), eller er jeg bare kresen og overfølsom? :-) vet ikke - kjøper bare ferdige sånne ting - og bruker vel opp ganske fort - så jeg er nok ikke den rette mor i huset til å svare på det - men gå inn på kjøkkenet og snakk med mor mi - det er hun som henger i saltkaret på veggen :-) 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 6. mai 2005 Forfatter Skrevet 6. mai 2005 vet ikke - kjøper bare ferdige sånne ting - og bruker vel opp ganske fort - så jeg er nok ikke den rette mor i huset til å svare på det - men gå inn på kjøkkenet og snakk med mor mi - det er hun som henger i saltkaret på veggen :-) *lol* :-) Får gjøre det da. 0 Siter
annegunn Skrevet 6. mai 2005 Skrevet 6. mai 2005 Virkelig? Men mine var åpenbart gufne nå, og jeg lagde de for ca to måneder siden? Lagrer jeg feil( ivanlig kjøkkenskap), eller er jeg bare kresen og overfølsom? :-) Hvordan gufne? Og hva slags olje? Olivenolje skal ikke i kjøleskap - da stivner den delvis og ser 'guffen' ut... 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 6. mai 2005 Forfatter Skrevet 6. mai 2005 Hvordan gufne? Og hva slags olje? Olivenolje skal ikke i kjøleskap - da stivner den delvis og ser 'guffen' ut... Nei, hvordan guffen..? Bare guffen, jeg får inntrykk av at den er tykkere..og bare mer æsj? Og tingene som er oppi kan vel ikke vare evig? Timiankvast og chilli og sånn? Det er mulig at jeg bare er kresen, men jeg vil ikke ta sjansen på å servere meg og andre ting som er gammelt og ekkelt. Og i dette tilfellet har jeg null snøring på når.. :-) 0 Siter
annegunn Skrevet 6. mai 2005 Skrevet 6. mai 2005 Nei, hvordan guffen..? Bare guffen, jeg får inntrykk av at den er tykkere..og bare mer æsj? Og tingene som er oppi kan vel ikke vare evig? Timiankvast og chilli og sånn? Det er mulig at jeg bare er kresen, men jeg vil ikke ta sjansen på å servere meg og andre ting som er gammelt og ekkelt. Og i dette tilfellet har jeg null snøring på når.. :-) En timiankvast holder seg nok ganske lenge når den er druknet i olje. Men du svarte på spørsmålene mine: Brukte du olivenolje? Og har du den i så fall i kjøleskap? 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 8. mai 2005 Forfatter Skrevet 8. mai 2005 En timiankvast holder seg nok ganske lenge når den er druknet i olje. Men du svarte på spørsmålene mine: Brukte du olivenolje? Og har du den i så fall i kjøleskap? Det er olivenolje,ja, men jeg har den bare i vanlig kjøkkenskap, sammen med krydder og slikt.. Er det galt?:-) 0 Siter
annegunn Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Det er olivenolje,ja, men jeg har den bare i vanlig kjøkkenskap, sammen med krydder og slikt.. Er det galt?:-) Nei, det er riktig. Olivenolje har høyt frysepunkt, og stivner delvis i kjøleskap - ser ut som en blanding av smør og olje omtrent. Så den skal i kjøkkenskapet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.