Åsemor Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Skal lage lasagne i dag, fra sånn ferdigpakke fra Knorr. Lurer da på følgende: Kan jeg lage den ferdig nå, og så la den stå en time eller to før jeg setter den inn i stekeovnen? Hvis det går bra, skal den da steke like lenge som til vanlig, eller blir steketiden kanskje lenger eller kortere? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Det går fint, samme tid i ovnen. Du kan også lage en lasagne klar kvelden i forveien. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Det går helt fint å lage den ferdig tidlig på dagen og la den stå i kjøleskapet. Steiketida tror jeg blir den samme. Har aldri gjort dette med halvfabrikata-utgaven, men med hjemmelaga, og det gikk ihvertfall helt fint! 0 Siter
Gjest krepsa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Den kan du lage ferdig og la stå fram til du skal steke den. Ikke noe problem. Steketiden blir den samme.....)) 0 Siter
Gjest lag sausen ferdig Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Pastaplatene vil antageligvis bli ekstremt myke. Lag sausen (med kjøttdeig osv) ferdig, smør formen, og riv osten. Da tar det tre minutter å varme opp sausen, og legge saus og plater lagvis og sette det inn i ovnen. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Pastaplatene vil antageligvis bli ekstremt myke. Lag sausen (med kjøttdeig osv) ferdig, smør formen, og riv osten. Da tar det tre minutter å varme opp sausen, og legge saus og plater lagvis og sette det inn i ovnen. Neida, pastaplatene tåler helt fint at lasagna står ferdig en stund. 0 Siter
Åsemor Skrevet 9. mai 2005 Forfatter Skrevet 9. mai 2005 Pastaplatene vil antageligvis bli ekstremt myke. Lag sausen (med kjøttdeig osv) ferdig, smør formen, og riv osten. Da tar det tre minutter å varme opp sausen, og legge saus og plater lagvis og sette det inn i ovnen. De blir jo myke etterpå når den stekes uansett. 0 Siter
flisa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Neida, pastaplatene tåler helt fint at lasagna står ferdig en stund. Ja, jeg har hatt det stående over natten i kjøelskap før jeg stekte den - går helt fint det! 0 Siter
flisa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Om du tør - stek kjøttdeigen - evnt. kyllingbitene (som jeg bruker å bytte ut med) med masse kanel.... 0 Siter
Babette Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Om du tør - stek kjøttdeigen - evnt. kyllingbitene (som jeg bruker å bytte ut med) med masse kanel.... Hvor mye er masse? En teskje? 0 Siter
Gjest krepsa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Om du tør - stek kjøttdeigen - evnt. kyllingbitene (som jeg bruker å bytte ut med) med masse kanel.... Det har jeg gjort en gang. Og det er _mange_ år siden. Får fortsatt kommentarer om det fra datteren og sambo. Det er _aldri_ blitt spist så lite lasagne noen gang hos oss. Så hos oss var det ingen suksess....(( 0 Siter
flisa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Hvor mye er masse? En teskje? i alle fall en SPISESKJE 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Om du tør - stek kjøttdeigen - evnt. kyllingbitene (som jeg bruker å bytte ut med) med masse kanel.... Kanel???? Vi snakker om lasagne her????? *brekninger* 0 Siter
flisa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Kanel???? Vi snakker om lasagne her????? *brekninger* Jeg sa - - hvis man TØR lærte det av en greker - i Moussaka bruker jeg det - og så tenkte jeg at jeg kunne like godt ha det i lasagne også - nå vil vi ikke ha det anderledes. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Jeg sa - - hvis man TØR lærte det av en greker - i Moussaka bruker jeg det - og så tenkte jeg at jeg kunne like godt ha det i lasagne også - nå vil vi ikke ha det anderledes. Husker noen jeg kjenner som gjorde det av en feiltagelse - kanelboksen og pepperboksen er relativt like (stor, black boy boks)... Men jeg tror ikke de gjorde det om igjen (var ikke til moussaka, men spaghettisaus, tror jeg) 0 Siter
flisa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Husker noen jeg kjenner som gjorde det av en feiltagelse - kanelboksen og pepperboksen er relativt like (stor, black boy boks)... Men jeg tror ikke de gjorde det om igjen (var ikke til moussaka, men spaghettisaus, tror jeg) det er også veldig godt. 0 Siter
Dorthe Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Jeg sa - - hvis man TØR lærte det av en greker - i Moussaka bruker jeg det - og så tenkte jeg at jeg kunne like godt ha det i lasagne også - nå vil vi ikke ha det anderledes. Uff, jeg har også fått det servert i Hellas og det er nesten den eneste gangen jeg har nektet å spise maten der nede. Jeg spiser heller ikke påskesuppe og grilla lammelever ) Men jeg vet at mange liker det altså men måtte bare kommentere det ) 0 Siter
flisa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Uff, jeg har også fått det servert i Hellas og det er nesten den eneste gangen jeg har nektet å spise maten der nede. Jeg spiser heller ikke påskesuppe og grilla lammelever ) Men jeg vet at mange liker det altså men måtte bare kommentere det ) Har aldri vært i gekenland jeg så jeg aner ikke hva påskesuppe er 0 Siter
Dorthe Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Har aldri vært i gekenland jeg så jeg aner ikke hva påskesuppe er Hi hi, det er suppe laget av innvollene på sauen som grilles. Det lukter aldeles pyton. Hvordan det smaker, vet jeg ikke ) 0 Siter
flisa Skrevet 9. mai 2005 Skrevet 9. mai 2005 Hi hi, det er suppe laget av innvollene på sauen som grilles. Det lukter aldeles pyton. Hvordan det smaker, vet jeg ikke ) æææææææ Men det kan jo hende jeg liker det...jeg liker jo stekt blodpudding med sirup på også så... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.