Gjest Smarte-Petter Skrevet 10. mai 2005 Skrevet 10. mai 2005 Hei, skal på fjelltur. Lurer derfor på hva slags mat jeg kan ha med meg. Regner med at det er alt mellom 0 og 10 grader på fjellet nå. Tenkte på sånn grillribbe da, som er nedpakket i de sorte kartongene. Hvor lenge vil dette holde seg sett at det er 10 grader på dagen? (og noe kaldere på natten). Hva med vakuumpakket bacon? Hva med åpnede baconpakker, nedpakket i plast? 0 Siter
Gjest gladiol Skrevet 11. mai 2005 Skrevet 11. mai 2005 Salta kjøtt holder seg mye bedre enn ferskt. Og vakumpakket er ikke dumt, men ta med uåpnete pakker. Hva med å ta med noe som er frossent? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.