Gå til innhold

Holdbarhet på kjøtt


Anbefalte innlegg

Gjest Smarte-Petter
Skrevet

Hei, skal på fjelltur. Lurer derfor på hva slags mat jeg kan ha med meg.

Regner med at det er alt mellom 0 og 10 grader på fjellet nå.

Tenkte på sånn grillribbe da, som er nedpakket i de sorte kartongene. Hvor lenge vil dette holde seg sett at det er 10 grader på dagen? (og noe kaldere på natten).

Hva med vakuumpakket bacon? Hva med åpnede baconpakker, nedpakket i plast?

Gjest gladiol
Skrevet

Salta kjøtt holder seg mye bedre enn ferskt. Og vakumpakket er ikke dumt, men ta med uåpnete pakker. Hva med å ta med noe som er frossent?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...