Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest saltest
Skrevet

Jeg har kjøpt et fenalår til 17. mai. Smakte på det i går og oppdaget at det var veldig salt. Hva kan jeg gjøre for å "avsalte" det?

Det er et stykke fra her jeg bor til der jeg kjøptet det...

Takker for gode råd!

Skrevet

Teoretisk sett skal du kunne legge det en stund i ferskt vann og henge det til tørk igjen.

Jeg spurte produsenten en gang jeg fikk et som var alt for salt, og som svar fikk jeg et nytt i posten, som var kjempegodt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...